Şampiyon Simya Koleji oldu

Kahramanmaraş’ta eğitime yaptığı yatırım ve başarılarla bir numara olan Simya Koleji, sporda da büyük başarılara imza atıyor. Özel Simya Koleji, Liselerarası Basketbol müsabakalarında Özel Beyza Koleji'ni 60-52 yenerek şampiyon oldu.


Şampiyon Simya Koleji oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim müdürlüğü tarafından 2018-2019 Okul sporları faaliyetlerinde yer alan Genç Erkekler Basketbol (A) müsabakaları Batıpark Spor Salonunda oynanan Final müsabakası ile sona erdi. Özel Simya Koleji ile Özel Beyza Koleji arasında oynanan final müsabakasında Özel Simya Koleji 60-52 skor ile Özel Beyza Koleji'ni yenerek basketbolda Kahramanmaraş İl şampiyonu oldular

Simya Koleji ‘Erkek Basketbol Takımı’, Liseler Arası Genç Erkekler  Kategorisinde kendi grubunda sırasıyla Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi, Mesa Kolejini, Atatürk Anadolu Lisesinin ardından Ali Galip Çalık Anadolu Lisesini yenerek finale adını yazdırdı. 

Çekişmeli geçen final maçı sonrası büyük sevinç yaşayan genç sporcular, Kahramanmaraş İl Şampiyonu olmanın coşkusunu öğretmenleri ve Antrenörleri Ferhat Güleroğlu ile kutladılar. Simya Koleji Yönetim Kurulu Muhammet Kasap, “Onlarla gurur duyuyorum. Genç sporcularımız  bizim yüzümüzü güldürdü. Bize basketbolda il şampiyonluğunu hediye ettiler. Hepsini canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.