Akü hırsızı yakalandı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından Kamyon ve Traktörlerden Akü çalan şahıs yakalandı. Yakalanan şahsın ayrıca hurdacıdan çaldığı aküleri yine aynı hurdacıya sattığı, hurdacının ise durumu farketmeden satın aldığı belirlendi.


Akü hırsızı yakalandı

İlk hırsızlık olayında, Adana Yolu Üzerinde bulunan Dondurmacılık üzerine çalışan bir işyerine ait 2 kamyondan akü çalındı. Kimliği meçhul hırsız kayıplara karıştı. Kamera görüntülerini inceleyen polis, 15 adet suç kaydı olan 24 yaşındaki Hüseyin G.'yi tespit etti. Şüpheli şahıs kısa sürede yakalandı.  

Şüpheli şahsın aynı zamanda, Abdulhamithan Mahallesi 5. Sokakta bulunan bir traktörün aküsünü de çaldığı ortaya çıktı. Şüpheli şahıs, olayları itiraf ederek çaldığı aküleri il merkezinde bulunan bir hurdacıya sattığını itiraf etti. Hurdacıda yapılan aramada 4 adet çalıntı akü ele geçirildi.

Ayrıca şüpheli Hüseyin G., itirafında,  bu olayların dışında çalıntı malları sattığı hurdacının işyerinden de 2 adet akü çaldığını, kendisine sattığını ve hurdacının durumu anlamadığını belirtti.

Çalıntı aküler sahiplerine teslim edilirken, hırsızlık anının an be an kameralara yansıdığı görüldü.

Şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi.