FETÖ zanlıları itirafçı oldu

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/ PDY Silahlı Terör Örgütünün askeri yapılanmasına yönelik Kahramanmaraş Merkezli 5 farklı ilde operasyon yapılmış, 6 şüpheli yakalanarak gözaltında alınmıştı. Şüpheliler itirafçı adlı kontrol kararı ile serbest kaldı.


FETÖ zanlıları itirafçı oldu

Alınan bilgilere göre, Sabah saatlerinde başlayan operasyonda Kahramanmaraş Kom Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün ardışık arama ve kripto şifreleme yöntemlerini kullanan TSK içerisindeki kara ve hava kuvvetlerine mensup 4 halen aktif görevde olan astsubay, 1 ihraç astsubay ve 1 askeri mahrem imam olan aktif görevli öğretmenden oluşan hücrelere yönelik 6 şüphelinin yakalanması amacıyla 5 farklı ilde eş zamanlı operasyon yapmış, 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı. Kahramanmaraş Merkezli yapılan operasyonda Şüphelerin evinde yapılan aramada çok sayıda dijital delile el konulmuştu.

Adliyeye sevk edilen şüpheliler etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak için itirafçı oldu. Tamamı adlı kontrol ile serbest kaldı.