Polisten kıraathaneye kumar baskını

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekipleri tarafından bir kıraathaneye kumar baskını yapıldı.


Polisten kıraathaneye kumar baskını

Kamufle olup müşteri kılığında kıraathaneye giren sivil polisler,  kumar oynayan 3 kişiyi masa üzerinde dönen 580 TL ile birlikte suçüstü yakaladı. Kumar oynamaya dalan 3 kişi, masa üzerindeki paralara ve poker destelerine el koyan polisle karşılaştı.

Ahlak Büro Amirliği özel kumar takip ekipleri tarafından kumar suçuyla ilgili olarak yapılan araştırma sonrası İsmet Paşa Mahallesinde bir kıraathaneye operasyon yapıldı. Suçüstü kumar yakalamak için kamufle olan ve müşteri kılığında iş yerine giren sivil polisler, burada poker tabir edilen kumar oyunu oynandığı tespit etti. Sivil polisler 580 TL para ve 2 deste poker kağıdına el koydu.  Kıraathanede kumar oynadıkları tespit edilen 3 şahsa Kabahatler Kanunu uyarınca 259'ar TL'den toplam 777 TL idari para cezası yazıldı. Kahvehane işletmecisi gerekli yasal işlem yapılmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Kapama ve mühürleme işlemi için gerekli işlemler başlatıldı.

Emniyet yetkilileri tarafından kumar ile Mücadele kapsamında kamufle olmuş polisler ile operasyonların devam edileceği bildirildi