Eyşan Nida’nın Hayali Gerçek Oldu

Kahramanmaraş Özel Sular Hayat Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Sercan Uysal’ın hastası olan Küçük Eyşan Nida Öztürk’ün Doğum gününü kutlama hayali gerçek oldu.


Eyşan Nida’nın Hayali Gerçek Oldu

Özel Sular Hayat Hastanesi’nde tedavisi için yatan Eyşan Nida’ya doktoru Sercan Uysal ve hastane personeli tarafından sürpriz doğum günü düzenlendi. Küçük Eyşan Nida ve ailesi bu sürpriz karşısında çok mutlu olduklarını belirttiler.

Eyşan Nida: Doktorum Sercan Uysal’a ve hastane personeline çok teşekkür ediyorum beni çok mutlu ettiler çok duygulandım doğum günümü kutlamak hayalimdi gerçeğe çevirdiler mutluluğumu anlatamam dedi.

Özel Sular Hayat Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Sercan Uysal ise tabiki hastalarımızın tedavisiyle ilgileniyoruz ama bunun dışında hassasiyet gözetmemiz gerek diğer konuda hastalarımızın içinden geçenleri elimizden geldiğince gerçekleştirmemiz gerektiğine inanıyorum ben Eyşan Nida’nın doğum günü olduğunu öğrenince kayıtsız kalamadım Nida çok özel bir çocuk onun bu hayalini gerçekleştirmek bizim içinde mutluluk verici.