Gençlik Merkezi yeni atölyeleri ile 2019’a hazır

Kahramanmaraş Gençlik Merkezi yeni Gençlik Atölyeleri ve Projeleri ile 2019 yılına hazır.


Gençlik Merkezi yeni atölyeleri ile 2019’a hazır

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Gençlik Merkezini ziyaret ederek son hazırlıkları yerinde inceledi. Ziyarette; İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’ya Gençlik Merkezleri İl Koordinatör Müdürlüğüne Vekaleten bakan Şube Müdürü Hüseyin Karakoç’ta hazır bulundular.

İl Müdürü Kabakcı Gençlik Merkezine Yaptığı inceleme de yaptığı açıklamada şunları söyledi “2014 Yılında Hizmete giren Kahramanmaraş Gençlik Merkezi açıldığı günden itibaren Kahramanmaraşlı gençlerin cazibe merkezi haline geldi. Merkezi konumu, güler yüzlü Personeli, Gençlik Liderleri ve Gönüllü Gençlik Liderleri ile İlimiz Gençlerine hizmet etmeye devam ediyor. Kahramanmaraş Gençlik Merkezi hale hazırda 30 bine yakın üyesi ile Türkiye Geneli Gençlik Merkezleri içerisinden üst seviyededir.

Merkezde Müzik Atölyesi, Resim Atölyesi, Zeka Oyunları Atölyesi, Bilim ve Teknoloji Atölyesi, Karikatür-Mizah Atölyesi, Has Oda, Dini Bilimler Atölyesi, Güzel Sanatlar Atölyesi, Kod Adı 2023 Atölyesi, 10 Parmağımda 10 Marifet Atölyesi, İnavasyon Atölyesi, Sosyal Bilimler Atölyesi Kişisel Gelişim Atölyeleri, Kütüphanesi ile gençliğin serbest zamanlarını dolu dolu geçirebilecekleri alanları bulunmakta bunların yanında Gençlik Kampları, Şehirler ve Kültürler Projeleri ile gençleri Türkiye’nin bir çok iline gezilere ve kamplara götürerek farklı kültürleri ve şehirleri tanıma fırsatı vermektedir. Ayrıca İlimizde Misafir ettiğimiz Suriyeli kardeşlerimize yönelik Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Unesco tarafından gerçekleştirilen Sosyal Uyum Projesi ile Suriyeli Muhacir kardeşlerimizin sosyal hayata uyum sağlamaları amaçlanmaktadır.” Dedi. Ayrıca İl Müdürü Kabakcı Tüm gençleri Kahramanmaraş Gençlik Merkezi ve Tüm il merkezi ve ilçelerimizde yer alan gençlik merkezlerimize davet etti.