Büyükşehir: “Grup yollarında temizlik çalışmaları devam ediyor”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kırsalda yer alan grup yollarında yağışlardan dolayı oluşan toprak kayması ve heyelana karşı temizlik çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.


Büyükşehir: “Grup yollarında temizlik çalışmaları devam ediyor”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen yol açma ve temizleme çalışmaları kapsamında aşırı yağışlardan kaynaklanan toprak kayması ve heyelan sebebiyle kapanan yolların tamamen açıldığı belirtildi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Onur Erdi: “Aşırı yağışlar ilimiz genelinde ve kırsalda meydana gelen toprak kayması ve heyelanlara karşı grup yollarımızın kapanmaması ve ulaşımda aksaklık yaşanmaması adına ekiplerimiz 7/24 görev başındalar. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak kış çalışmaları kapsamında Topçalı Sulu Yayla, Çukurhisar Kaynar, Kumarlı, Ayşepınarı, Ilıca, Muratlı, Kısık, Saygılı, Şuur,  Çokran, Sır, Ekinözü Alişar, Yenikale Bekirli, Yenicekale Başkonuş, Yenicekale Halıtlı, Hacıibrahim Uşağı, Kozcağız, Öşlü, Dulkadiroğlu Bulanık, Dereli, Kalekaya, Payamlı Kabaktepe, Göksün Mürsel, Keklikoluk, Göynük,  Bozhüyük, Altınova  grup yollarımızda meydana gelen heyelan ve toprak kaymaları sonucu yollarımızda temizlik çalışmaları yapılmış ve ulaşımda aksama yaşanmamaktadır. Büyükşehir Belediyesi olarak diğer kurum ve kuruluşlarımızla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN