Başkan Necati Okay yeniden aday

Başarılı bir 5 yılın ardından Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 31 Mart seçimlerine Ak Parti’den yeniden aday gösterildi. Dulkadiroğlu halkının tevazu, samimiyet ve gayret konusunda referans olduğu Okay, yeni dönemde gece gündüz demeden vatandaşa hizmete devam edeceklerini söyledi.


Başkan Necati Okay yeniden aday

Başarılı siyasi çalışmalarıyla Kahramanmaraş’ta teşkilatçılık ruhuna adeta ayrı bir ruh katan Necati Okay, 30 Mart 2014 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın teveccühleriyle yeni kurulan Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı görevine seçilmişti. Göreve geldiğinde bir masası dahi olmayan bir belediyeyi şahlandıran Başkan Okay, ilk iki yılda ilçenin alt yapı sorununu ortadan kaldırarak vatandaşların yaşam standardını yükseltti. Sonraki iki yılda teamüllerin aksine ilçenin doğuya doğru gelişe bileceğini iddia eden Başkan Okay, Kamu Külliyesi gibi prestij projelerle ilçesini değerlendirmiş ve doğuya doğru gelişimin önünü açmıştı.
Özelikle şehrin turizmde gelişmesi adına tarihi ve kültürel değerleri ön plana çıkaran Başkan Okay, gençlere yönelik de çok büyük yatırımlar yapmış ve hayata geçirmişti.
Tüm bunların yanında tevazu, samimiyet ve gayretiyle vatandaşın takdirini toplayan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 31 Mart seçimlerinde de partisinin birinci tercihi oldu ve yeni dönem için aday gösterildi.
Adaylığı konusunda partisine ve bu süreçte samimiyetine güvenen Dulkadiroğlu halkına teşekkür eden Başkan Okay, şunları kaydetti:  “Göreve geldiğimiz 2014 Mart seçimlerinden bu yana ilçemizin gelişmesi ve kalkınması adına üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Bunun sonucunda ilçemiz daha yaşanılabilir, modern ve güçlü alt yapısıyla ortaya çıkmıştır. Bundan sonraki hedeflerimiz ilçemizde dönüşümü sağlamak ve eski mahallelerimizi modern hale getirmektir. Partimizin talimatları, vatandaşlarımızın da teveccühüyle yeniden aday gösterildik. Bu konudaki mutluluğumu paylaşmak ve bizlere gösterilen bu güveni boşa çıkarmayacağımızın altını çizmek istiyorum. Yeni süreçte Dulkadiroğlu’nu daha da ileriye taşıma adına gereken tüm çaba ve gayreti göstereceğiz. Tevazu, samimiyet ve gayret ilkemizden de asla ödün vermeyeceğiz.”