Gülben Ergen Kıbrıs’ı coşturdu

Türkiye’nin ünlü sanatçısı Gülben Ergen Kıbrıs Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle buluştu. Muhteşem yorumlarıyla gönüllerde taht kuran Ergen, şıklığıyla da göz kamaştırdı.


Gülben Ergen Kıbrıs’ı coşturdu

İnfilak adlı şarkısıyla gündeme bomba gibi oturan Ergen müzik hayatıyla ilgili şunları söyledi “infilak şarkısı çok güzel bir şarkı. Radyoda ve sosyal medyada duyduğum zaman bende çok mutlu oluyorum. Son zamanlarda çok beğendiğim bir şarkı da Mabel Matiz’in şarkısı. Çok etkilendim. İnfilak için herkese teşekkür ederim. En büyük teşekkürüm Sezen Aksu’ya. Yeni parçaları da çok seveceğinize inanıyorum Serkan Kaya, İntizar ve yine Sezen Aksu parçaları yer alacak.”

14 Şubat la ilgili çocuklarıyla geçen diyaloğunu şöyle anlattı “çocuklara dedim ki 14 şubatta ne yapalım. Çocuklarım da konunun onlarla ilgisi olmadığını söyleyince bende o tarihe konser aldım. Bence sevgililer günüyle ilgili sevginin sadece o günde hazırlanmaması gerekiyor, anneler günü ve babalar günü için de aynı şeyi söylüyorum. 14 şubatta Gaziantep ve Kayseri de konserde olacağım. Anadolu da olmak ve oradaki dinleyiciye ulaşmak beni mutlu ediyor.”