Gazeteci Yavuz Dilbaz dünya evine girdi

Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği genç gazetecilerden Yavuz Dilbaz ve Ahıska Türkü Diana Dursunova muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.


Gazeteci Yavuz Dilbaz dünya evine girdi

Mustafa ve Safiye Dilbaz çiftinin yakışıklı oğulları Yavuz Dilbaz ile güzeller güzeli Ahıska Türkü Diana Dursunova, Karacasu Sosyal Tesislerinde düzenlenen muhteşem düğünle dünya evine girdi.

Kahramanmaraş’ta uzun süredir çeşitli gazetelerde görev yapan ve Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Üyesi olan Yavuz Dilbaz ile Diana Dursunova çiftinin mutlu gününe sevenleri, arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin giriş dansından sonra misafirler sanatçıların seslendirdiği parçalar eşliğinde halay çekti. Takı töreninden sonra gelin ve damat salondan ayrılırken alkışlar eşliğinde uğurlandılar. Düğün sonrası, kısa bir teşekkür konuşması yapan damat Yavuz Dilbaz, davetlilere teşekkür ederek, “Öncelikle böylesi anlamlı ve güzel gecemize katılarak, mutluluğumuza mutluluk katan bütün akraba, dost, misafirlerimiz ve yakınlarımıza, en kalbi duygularımızla teşekkür ederiz. Allah; hepinizden razı olsun. Darısı birbirini seven tüm çiftlerin başına. Bizzat gelemeyip, telefonla mutluluk temennilerini ileten bütün sevdiklerimize de bu hassasiyetlerinden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.