Öztunç, Ziraat Mühendisleri odasını ziyaret etti

CHP Milletvekili, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, Ziraat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şube Başkanlığına ziyarette bulundu.


Öztunç, Ziraat Mühendisleri odasını ziyaret etti

Millet İttifakının Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP Milletvekili Ali Öztunç, CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, CHP İl Başkan Yardımcıları Kezban Taşın, Hülya Doğuç ve parti yöneticileri ile birlikte ZMO Kahramanmaraş Şubesini ziyaret etti.

Ziraat Mühendisleri Odasını sık sık ziyaret ettiğini söyleyen Öztunç, Kahramanmaraş’ta tarım ve hayvancılığı geliştirmek adına ziraat mühendislerinin fikirlerini önemsediğini, seçildiğinde birlikte çalışmak istediklerini belirtti.

9 Şubat’ta geniş katılımlı bir toplantı ile projelerini kamuoyuna açıklayacağını belirten Öztunç; “Gittiğim her yerde söylüyorum, ben halkımızdan sadece 5 yıl istiyorum. 5 Yılda Kahramanmaraş’ımızı Akdeniz’in incisi yapacağım. Projelerimi açıkladığımda göreceksiniz, hayali değil, hayata geçecek vizyon projeler.

Benim derdim Kahramanmaraş! Milletvekili seçildiğim günden buyana Kahramanmaraş’ın her türlü sorununu TBMM’ye taşıdım. Çözüm bulunması için iktidar milletvekillerini zorladım. Şimdi de de hizmet etmek istiyorum.

Yerel seçimlerde parti lideri değil, adaylar önemli. Bu şehir Fatih Mehmet Erkoç’u belediye başkanı seçti, Tayyip Erdoğan gelip yönetmedi. Ben de seçilirsem Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu yönetmeyecek, elbette ben hizmet edeceğim. O yüzden halkımızdan şahsıma oy istiyorum.

Kahramanmaraş’ın her ilçesini, her mahallesini sokak sokak biliyorum, sorunlar nedir, neler yapılmalı hepsini biliyorum.

Gittiğim her yerde bana güvendiklerini ve oy vereceklerinin sözünü veriyorlar. Ben inanıyorum ki seçimi kazanacağım, büyükşehir belediye başkanı olarak hemşehrilerimize hizmet edeceğim” dedi.

Önemli bir projesinin de çiftçiler için olduğunu belirten Öztunç; “Kahramanmaraş genelinde Üretici Birlikleri ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri kuracağız. Büyükşehir Belediyesinin önderlik edeceği ve çiftçilerimizin de ortak olacağı işletmeler açacağız. Böylece çitçimizin ürettiği ürün tarlada kalmayacak, belediyemizin tesislerinde işlenip, paketlenip Türkiye çapında Pazar bulacak” diye konuştu. 

ZMO Başkanı Doç. Dr. Ziya Dumlupınar da, Kahramanmaraş’ın tarımsal durumu hakkında bilgiler aktararak, Üretici Birlikleri ve Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerinin Türkiye’nin şuan tarımda en çok ihtiyacı olan kurumsal yapılar olduğuna dikkat çekti ve “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığınız için başarılar diliyorum. Temennimiz, projelerin yarıştığı demokratik bir seçim süreci yaşanması.

Seçimin sonucu ne olursa olsun biz Kahramanmaraş adına yapılan her türlü çalışmanın yanında memnuniyetle yer alırız.

Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor ve tekrar çalışmalarımızda başarılar diliyoruz ” dedi.