Cumhurbaşkanına hakaret eden İsmail Çapar gözaltına alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sosyal medya üzerinden sahte hesaplar açarak hakaret eden İsmail Çapar gözaltına alındı.


Cumhurbaşkanına hakaret eden İsmail Çapar gözaltına alındı

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’ta sosyal medya üzerinden kendine ait olmayan İnternet siteleri ve Gazetelerin sahte hesaplarını açarak montajlı resimlerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden İsmail Çapar yakalanarak savcı karşına çıkartıldı. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şahsın günlük olarak karakola imza atacağı öğrenildi.

 

SAHTE HESAPLARI AÇARAK MEDYA KURULUŞLARININ ADINI KULLANDI

Daha önce de vukuatları olan İsmail Çapar’ın Kahramanmaraş’ta başka illerde faaliyet gösteren Gazete internet sitelerini kendinin gibi göstererek Facebook ve Twitter’da sahte hesaplarla İşadamları, siyasetçiler, Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarını aldatarak maddi kazanç sağlamaya çalıştığı özellikle Kahramanmaraş’ta Günaydın Kahramanmaraş Gazetesi, Ulusal medya kuruluşlarının adını kullandığı öğrenildi.

 

‘BAŞARAMAYACAKSINIZ, YIKAMAYACAKSINIZ’

Kahramanmaraş Günaydın Gazetesi olarak; “maras gunaydin” adlı sosyal medya hesabından Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında fütursuzca yapılan yayınlarla medya kurumumuzun yakından ve uzaktan asla ilgimiz yoktur.

Yaptığı şerefsiz ve ahlaksız paylaşımla Türkiye’yi çağ atlatan ve ülkesine sıkı sıkıya bağlı ülkemizin Cumhurbaşkanına yapılan saygısızlığı sonunu kadar kınıyoruz. Gazetemizin ismini taşıyan “maras gunaydin” adlı sosyal medya hesabıyla kurumuzun ilgisi yoktur. Bu şerefsizliği ve ahlaksızlığı yapanları Türk adaletinin savcılarına havale ediyoruz ve en kısa sürede bulunarak adalete teslim edileceğine inanıyoruz.

Bu tür ahlak dışı paylaşımda bulunarak bu ülkenin gönlünde taht kurmuş bir Cumhurbaşkanının elini zayıflatmayı düşünen kafalara da belirtmek isterizki; ‘Başaramayacaksınız, yıkamayacaksınız’

 

TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE GÜNDEM OLMUŞ!

Türk Haber Servisi tarafından servis edilen video ve haberde ise İsmail Çapar’ın ne kadar ahlaksız biri olduğu görüntülerle ortaya çıkardı.

İşte o video ve açıklamalar:

 “Kahramanmaraş'ta faaliyet gösterdikleri yalanıyla, başta Ulusal medya kuruluşlarının adını kullanarak, İşadamları, siyasetçiler, Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarını aldatarak maddi kazanç sağlayan İsmail Çapar ile Naime Ayber nikini kullanan dolandırıcılar, Gazetecilik gibi onurlu bir mesleği kirletmeye çalışmaktadırlar. Bu kişilere dikkat edin ve tarafımıza ya da Güvenlik güçlerine bildirin!”

 

GAZOZCU İSMAİL ÇAPAR'DAN HİT YALANLAR...

“Naime Ayber ismini de kullanan gazozcu-pardon- gazcı İsmail Çapar adlı bir sapık altına giyecek donu olmamasına rağmen kendini büyük bir medya sahibi gösteriyor! Bu dolandırıcı manyak sapık, Kahramanmaraş'ta 340 milyar liralık medya grubu kurdukları yalanını hiç çekinmeden söyleyebiliyor. Maraş'ta günlük 15 bin trajlı  ve 68 sayfa gazete, haftalık 500 sayfa tam renkli dergi, 24 saat tv ile radyo yayını hizmeti vereceklerini bunu da 25 kişilik ekipleriyle yaptıklarını söylüyor. Kendi yalanına kendi inanmayan manyak, söylediği yalanlara başkasının inandığını sanarak, sapıklık yapmaya çalışıyor.”