KSÜ Yaşlılar Haftasını Konserle Kutladı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekanlığı tarafından Yaşlılar Haftası münasebetiyle Şehit Hakan Duygal Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde konser programı düzenlendi.


KSÜ Yaşlılar Haftasını Konserle Kutladı

Konser programı öncesinde Şehit Hakan Duygal Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde ikamet eden yaşlılarla bir araya gelerek sohbet eden üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, her vesile ile huzurevlerinde ikamet eden büyüklerimizi ziyaret etmeyi sürdüreceklerini söyledi.

Yaşlılar için yapılan her hizmetin ve yatırımın aslında kendi geleceğimize yapılan yatırımlar olduğunun altını çizen Rektör Can, “Allah hepimize sağlıkla yaşlanmayı nasip etsin.” duasında bulunarak,  bütün büyüklerimize sağlıklı ve hayırlı ömürler diledi.

GSF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı da kısa bir konuşma yaparak yaşlılarımıza yönelik bu tür faaliyetleri sürdüreceklerini ifade etti.

Açılış konuşmalarının ardından GSF öğretim elemanları Dr. Öğretim Üyesi Soner Okan, Dr. Öğretim Üyesi Seher Atmaca, Dr. Öğretim Üyesi Günsu Yılma Şakalar, Öğr. Gör. Dr. Arzu Mustafayeva, Öğr. Gör. Ahmet Görüzoğlu, Öğr. Gör. Arif Yücel ve Öğr. Gör. Alper Şakalar tarafından gerçekleştirilen konserde birbirinden güzel eserler icra edildi.