Zeki Demir mutluluğa ilk adımı attı

Uzun yıllar kentte basını gelişimi için çalışan Gazeteci Zeki Demir, evliliğin ilk adımı olan, “Söz” merasimini gerçekleştirdi.


Zeki Demir mutluluğa ilk adımı attı

Kahramanmaraş’ta gazeteciliğin gelişimi için elinden geleni yapan ve basın camiasında sevilen gazeteci Zeki Demir, Merve Ayvaz ile evliliğin ilk adımını attı. Aile arasında sözlenen ikili ömür boyu sürecek mutlu yuvalarının da temelini atmış oldu.


Göksun’da gerçekleşen söz törenine gazeteci Zeki Demir’in ailesi ve Merve Ayvaz’ın ailesi katıldı. Burada kız isteme merasiminin ardından, yine gelenek haline gelen damada tuzlu kahve içirildi.


Mutluluğunu dile getiren gazeteci çiçeği burnunda damat adayı Zeki Demir: “Bir insanın gerçek manada aile temelini oturtması adına ilk adım olan söz törenimizi gerçekleştirdik. Ülkemize, vatanımıza, milletimize, bayrağımıza düşkün olarak yetişip bu topraklar için çalıştık. Yine bu topraklar için emek veren ve ileride hanımım olacak Merve Ayvaz ile tanıştık. Bugün ise sözümüzü yaptık. Bizi her konuda yalnız bırakmayan gazeteci büyüklerim Kahramanmaraş Basın İlan Kurumu Müdürü Abid Vanlı, Gazeteci Mehmet Fiskeci ve kardeşim Mustafa Kılınç’a çok teşekkür ederim” dedi.


İnsanların birbirlerini kolay bulmadıklarını dile getiren gelin adayı Merve Ayvaz ise şunları dile getirdi: “Bugün çok mutlu bir gün. Hayatımın ve hayatımızın sonuna kadar birlikte yaşayacağımız için evet dedik. Sözlüme onun ailesine ve arkadaşlarına teşekkür ederim. Herkese mutlu yuva temenni ederim.”