Başkan Aydın ilk ziyaretini Büyükkızılcık Mahallesine yaptı

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, yerel seçimlerden sonra ilk mahalle ziyaretini Büyükkızılcık Mahallesine gerçekleştirdi. Başkan Aydın, beraberinde AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün, Belediye Meclis Üyeleri ve yol arkadaşları ile birlikte Büyükkızılcık Mahalle meydanında mahalle sakinleri ile bir araya geldi.


Başkan Aydın ilk ziyaretini Büyükkızılcık Mahallesine yaptı

Seçimlerde şahsına ve Cumhur İttifakına gösterdikleri teveccüh ile Büyükkızılcık halkının üstüne düşen görevi yerine getirdiğini belirten Başkan Aydın, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Seçim sürecinde sizlerden destek istedik, Allah razı olsun bizi desteklediniz ve tekrar Göksun Belediye Başkanı seçilmemize katkı sağladınız. Siz üzerinize düşeni yaptınız şimdi sıra bizde. Allah’ın izni ile bundan sonra Cumhur İtifakının ilçe başkanları ve Meclis üyeleri ile birlikte beş yıl sizin hizmetinize koşturacağız. Kanalizasyon ve kilit parke yol eksiklerimizi biliyoruz. Acısu içmesi başlı başına bir proje, orayı sağlık turizmine kazandıracağız. Kepez yolu ve Ekincilik yolu zaten bizim birinci derecede önceliğimiz haline geldi. Bu yolları da en hızlı şekilde tamamlamayı hedefliyoruz. Sağlık ocağı ile ilgili çalışma devam ediyor, iki hafta önce ekip geldi inceleme ve yer tespiti yapıldı. Kısa sürede çalışmaları da başlayacaktır. Ne eksiklerimiz varsa biz bunları tamamlama yönünde devletimizin imkanları sonuna kadar kullanacağız.”

Mahallenin önceki dönem muhtarı ile yeni seçilen muhtarını yanan yana görmekten dolayı son derece mutlu olduğunu dile getiren Başkan Aydın, “Şimdi burada önceki dönem muhtarımız ile yeni seçilen muhtarımız yanan yana. Huzurunuzda ikisine de teşekkür ediyorum. Olması gereken bu sevgili hemşehrilerim. Beş yıl Hüseyin muhtarımla çalıştık, bugün halkımız böyle uygun görmüş beş yılda Mehmet muhtarımızla beraber çalışacağız. Önemli olan böyle yan yana gelebilmek, asıl mesele buydu sizleri tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.