AK Partili Ünal'dan hem başkanlara, hem de halka teşekkür!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kahramanmaraş genelinde yüzde 67,70 oy alan Cumhur İttifakına teşekkür etti.


AK Partili Ünal'dan hem başkanlara, hem de halka teşekkür!

2007 yılında aktif siyasetin içine girerek, “Önce Ülkem” diyerek çalışmaya başlayan Ünal, sırasıyla Grup Başkanvekili, Kültür Turizm Bakanlığı ve Genel Başkan Yardımcısı oldu. AK Parti hükümetleri sayesinde çağ atlayan Kahramanmaraş ise her dönem yüksek oy vererek AK Partiyi gönlüne bastı.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti’de üstlendiği görevle 31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarının en aktif isimlerinden biri olan Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, resmi sosyal medya hesaplarından yayımladığı yazıyla AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na destek veren hemşerilerine teşekkür etti.

KALBEN TEŞEKKÜR EDERİM

Seçim çalışmaları kapsamında Türkiye’nin birçok ilinde çalışmalara katılan, memleketi Kahramanmaraş’a da ayrı bir önem vererek başarılı bir seçim kampanyası yürüten Ünal, mesajında; “Her ferdi Kahramanmaraş ruhuyla yoğrulmuş kıymetli hemşerilerim; milletimiz, başta Kahramanmaraş olmak üzere ülkemizin dört bir yanında yine tercihini AK Parti'den yana kullanmış; 15 Temmuz bilinci ve Yenikapı ruhuyla doğal bir millet mutabakatı olarak ortaya çıkan Cumhur İttifakı'nı da Türkiye'de yüzde 51.63 oy oranıyla birinciliğe taşımıştır. Kahramanmaraş'ımızda 2002 yılından bu yana muhabbetiniz ve sevginizle 15. kez AK Parti'yi acık ara birinci parti olarak seçtiğiniz için şükranlarımı sunuyorum. 10 ilçe ve Büyükşehirde birbirinden kıymetli adalarımızı yüzde 68'e yakın bir oranla göreve getirdiğiniz için en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.