Ucuzluk yakında!

Havaların uzun süredir soğuk, yağışlı geçmesi, güneşin yüzünü esirgemesi, zaman zaman da güney ve Akdeniz sahillerindeki seraların aşırı rüzgâr, sel ve hortum sebebiyle zarar g örmesi yüzünden sebze ve meyve fiyatlarında beklenen ucuzluk bir türlü gelemez, marketlere ve semt pazarlarına yansımaz iken, müjde Kabzımallar Odası Başkanı Halit Orhan ve Doğan Market sahibi Seyfettin Nacar’dan geldi.


Ucuzluk yakında!

“Şu mevsim olmuş, özellikle üzerinde çok konuşulan, tartışılan domates, biber, patlıcan ve sivri biber ne yazık ki pahalı. Zaten hepsi sera ürünü. Mal az geliyor. Fiyatların yüksek olmasından biz de memnun değiliz. Havaların düzelmesi, güneşin yüzünü göstermesi ile hal’lere gelen sera ürünü azalacak, tarla ürünleri müşteri ile buluşacak!” diyen Kabzımallar Odası Başkanı Halit Orhan yanında, markete sahibi Seyfettin Nacar da, “Vatandaş fiyatları sorunca verdiğimiz cevaptan biz de utanıyoruz. Ama yapacak bir şey yok. Sebze ve meyve fiyatları yüksek. Biz de istemiyoruz, biz de memnun değiliz” diye konuştu.

Orhan ve Nacar, havaların ısınmasıyla vatandaşın ucuz ve kaliteli sebze ve meyve yiyebileceklerini de sözlerine eklediler.