Debgici'den Başkan Aydın'a hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Ömer Oruç Bilal Debgici, beraberinde Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.


Debgici'den Başkan Aydın'a hayırlı olsun ziyareti

Başkan Aydın'a geçmiş dönemdeki hizmetleri için teşekkür eden Debgici, "Hüseyin Coşkun Aydın Başkanımız inşallah yeni dönemde daha önce yapmış olduğu hizmetlerin üzerine yenilerini ekleyerek Cumhurbaşkanımızın yerel seçim manifestosunda açıkladığı ilkeler doğrultusunda gönül belediyeciliğini en güzel şekilde yapmaya devam edecektir" dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediye başkanlıklarının yeniden kazanılması için Cumhur İttifakı mensuplarının ortaya koyduğu gayretin gönül belediyeciliğinin en güzel örneği olduğuna işaret eden Başkan Debgici, ziyarette yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Cumhur İttifakının değerli gönül dostları, teşkilat mensupları adayımızın belirlendeği andan itibaren değerli başkanımızla birlikte gece gündüz koşuşturdular. Gönül belediyeciliği manasında Göksun'da Hüseyin Coşkun Aydın Başkanımızı, Büyükşehirdede Hayrettin Güngör Başkanımızı belediye başkanı olarak seçmek için çok büyük bir emek sarf ettiler. Ben Göksunlu hemşerilerimizi birkez daha saygı ile selamlıyorum, onların desteklerini her zaman hissettik. Hizmet için herzamanda çalışmaya devam edeceğiz. Siyasette bizler, yerel yöneticilikte de belediye başkanımız ekibi ile beraber çalışmaya devam edecek. Göksunlu hemşerilerimizin ve Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin her daim hizmetinde olmaya devam edeceğiz."

Misafirlerini Belediye bahçesinde karşılayan Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın'da yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı mensuplarının her kademesi ile birlikte Cumhur İttifakının ruhuna uygun bir kampanya yürüttüklerini ve sonuçta kazananın Cumhur İttifakı olduğunu söyledi.

Siyasilerin yanı sıra vatandaşların yerel seçimlerin ve oluşturulan Cumhur İttifakının ne anlama geldiğini çok önemsediğine işaret eden Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti: "İl Başkanımız ve Yürütme Kurulu Üyelerimize bu ziyaretten dolayı çok teşekkürlerimi arz etmek istiyorum. Süreçte çok ciddi çalışmalar birlikte yapıldı. Tabi bu süreçte hem partilerimiz hem de yerel yönetimlerle birlikte olma arzusu içinde olan hemşehrilerimiz bu konuyu çok önemsediler. Ve iyi bir netice aldığımızı düşünüyorum. Kahramanmaraş genelinde olduğu gibi Göksun İlçemizde de hem Büyükşehir Belediye Başkanımızı kazandırma hem de ilçede bizim kazanmamıza vesile oldular. Çok ciddi gayretler sarf edildi. Ben bu süreçte çalışma arkadaşlarımıza, milletvekillerimize, il başkanıma ve Milliyetçi Hareket Partisinin her kademesinde bulunan kardeşlerimize teşekkürlerimizi arz ediyorum. Bir önceki dönemde çalıştığımız belediye meclis üyelerime de şükranlarımı arz ederek yeni dönemdeki kardeşlerimle başarılı olmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizi de buradan ifade etmek istiyorum."

Gönül Belediyeciliğinin çok önemli olduğunu ve yeni dönem projelerini bu doğrultuda hazırladıklarını belirten Başkan Aydın,"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın manifestosunda belirttiği başlıklar kapsamında projelerimizi geliştirdik ve bütün yapacağımız yatırım ve hizmetlerimizi bu manifesto kapsamında yapmayı planladık. İnşallah yine İl Başkanlığımızın koordinasyonluğunda hem partimizle hem de belediye meclis üyelerimizle birlikte Cumhur İttifakının ruhuna uygun devam edeceğiz. Rabbim bizleri muvaffak eylesin. Bu millete güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Hepimizim niyeti halis akıbetimiz hayır olur diye ümit ediyorum." şeklinde konuştu.

İl Başkanı Debgici, ziyaretin anısına Başkan Aydın'a üzerinde isminin yazılı olduğu kalem hediye etti.

Ziyarette, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, Kadın Kolları Başkanı Hatice Saz ve Gençlik Kolları Başkan İbrahim Altan Sandıkçı'da yer aldı.