Fenerbahçe Kahramanmaraş’da Basketbol okulu açtı

Türkiye genelinde faaliyetlerine hız veren Fenerbahçe Spor Okulları'na, Kahramanmaraş da eklendi. Kısa bir süre önce açılan Kahramanmaraş Basketbol Okulu'nda ön kayıtlar başladı.


Fenerbahçe Kahramanmaraş’da Basketbol okulu açtı

Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın programıyla geleceğin basketbolcularını yetiştirecek olan Kahramanmaraş Fenerbahçe Basketbol Okulu'nun 5-17 yaş arası kız ve erkek sporcu kayıtları devam edecek. Geçtiğimiz ay itibarıyla 15 Temmuz Şehitller İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonu'nda baş antrenör Ferhat Güleroğlu öncülüğünde antrenmanlara başladı.

“Güleroğlu, "Antrenmanlarımız hafta sonları olacak. Antrenmanlarımız,  velilerimizin de yer alabileceği, güzel bir aktivite ve sosyalleşme ortamında geçecek. Amacımız, Fenerbahçe Basketbol Kulübü'nün programlarıyla Kahramanmaraş'da yetiştireceğimiz sporcularımızı, profesyonelliğe adapte etmek ve üst düzey basketbolcular haline getirmek. Kahramanmaraş ismini, bu branşta Türkiye'ye duyurmak, bir diğer hedefimiz. Asıl önem verdiğimiz konu ise sevgi ve kardeşliği hedefleyen spor anlayışımızla, çocuklarımıza güzel ahlak aşılamak. Müsabakalarda skor ne olursa olsun, kazanan geleceğimiz dediğimiz çocuklarımız ve şehrimiz Kahramanmaraş olsun" diye konuştu.