Hızlı Kolay Paykasa Kart Nasıl Satın Alınır?

Online oyun sitelerinde direkt olarak kredi ya da banka kartlarının kullanımı ciddi güvenlik sorunlarına neden olabilir. Online oyun sitelerine verilen kredi kartı numaraları yüzünden izinsiz limit kullanımları ortaya çıkabilir. Bunu engellemek için ortaya çıkan alternatif ödeme yöntemlerinden biri de online kart almaktır. Alternatif ödemelerden kendi internet sitesinden yapılacak alışverişle kolayca oyun sitesinde kullanılacak olan miktar oluşturulabilir.


Hızlı Kolay Paykasa Kart Nasıl Satın Alınır?

Paykasa Nasıl Satın Alınır?

Öncelikle alternatif ödeme kartı satın almak için internet sitesine giderek bu bölümde işleme başlanır. Paykasa satın al seçeneğine tıklayarak alışveriş sayfası açılır. Bu sayfada bulunan bilgileri düzgün bir şekilde doldurmak gerekir. Aksi takdirde meydana gelebilecek sıkıntılı bir durumda bilgi beyanı gerektiğinde kanıt olabilecek birçok bilgi yanlış olacaktır.

Bilgileri doldurduktan sonra ne kadarlık bir paykasa satın alınacağına karar vermek gerekiyor. Paykasa kart al alışverişinde farklı limitlerde kartlar bulunmaktadır. Her bir kartın miktarı ve fiyatı farklı olduğundan oyun sitesinde kullanmak istediğimiz kadar miktarı satın almak sonrasında kullanmak için faydalı olacaktır.

Paykasa internet sitesinde bulunan canlı müşteri hizmetlerine bağlanarak satın almak istenen miktar müşteri temsilcisine bildirilir. Müşteri temsilcisi güncel döviz kuruna göre hazırlanmış olan fiyat listesini hazırlayarak iletir. Geriye kalan hangi miktarı istediğinizi müşteri temsilcisine bildirmektir.

Müşteri temsilcisi paykasa satın al işleminizi tamamlamak için ödemeyi yapacağınız banka bilgilerini iletir. Ödemenizi yaptıktan sonra Paykasa kart al işlemi için tamamalanan bilgilerin ve limit seçiminin ardından müşteri hizmetleri tarafından onaltı haneli bir kod gönderilir. Bu kod ile online oyun sitesine giderek ilgili bölüme giriş yapıldığında limitiniz oyun sitesine anında eklenir. Böylece geriye zevkle online oyun oynamak kalır.

Paykasa Kart Almak?

Kartları kredi kartı ya da banka kartı üzerinden havale, eft seçeneklerini kullanarak satın alabilirsiniz. Paykasa internet sitesi üst düzey güvenlik sistemine sahip olduğundan hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız. Paykasa kart al seçeneği her zaman çok avantajlıdır. Alternatif ödeme yöntemleri içinde en iyi yöntemlerden biri paykasa seçeneğidir.

Paykasa kart almak çok basit ve hızlı bir yöntemdir. İnternet sitesinin her saatte hazır bulunan online müşteri hizmetleri bütün sorularınıza anında cevap verir. Paykasa satın al için gereken fiyat listesini güncel döviz kurları üzerinden çevirerek hızlı bir şekilde size iletebilir.

Almak Kolay mı?      

Paykasa kart al seçimi hem güvenli hem de çok hızlıdır. Çok basit birkaç işlemle istediğiniz ya da ihtiyacınız olan kadar satın alarak bahis oyunlarınızda kullanabilirsiniz. Yasal satış izni olan internet sitesinden yapılan satışlar birkaç dakika içinde tamamlanır.

Satın alınan kartların onaltı haneli kodu en kısa sürede cep telefonunuza ya da mail adresinize yollanır. Paykasa satın al işlemi yaptığınızda banka hesabınızda ya da kredi kartınızda herhangi bir yasadışı işlem izi kalmaz. Yapılan online işlem olduğundan normal bir alışveriş gibi görüneceğinden bir sıkıntı yaşamazsınız.

Haber kaynağına: https://www.paykasacardal.com/  web adresinden ulaşabilirsiniz.