Resim ve El Sanatları Sergisi beğeni topladı

19 Mayıs Gençlik Haftası Milli Mücadelenin 100. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Avşar Kız Yurdu ve Erdem Bayazıt Kız öğrenci yurtlarımızda yapılan resim ve el sanatları çalışmalarının sergisinin açılışı yapıldı.


Resim ve El Sanatları Sergisi beğeni topladı

Avşar Yurt Müdürlüğü Sosyal tesislerinde yapılan serginin açılışını Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Koordinatör Şube Müdürü Hüseyin Karakoç, Proje ve Organizasyonlar, Basın Yayın Şube Müdürü Mustafa Arguz,  Onikişubat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bülbül ve Yurt Müdürleri Nuray Akın ve Yeliz Ören yaptı.

Misafirler açılış kurdalesinin kesilmesinin ardından sergiyi gezdiler. Yurt İdari İşler Şube Müdürü Makbule Ölmez, Sütçü İmam Yurt Müdürü Derya Abacı ve Kahramanmaraş Yurt Müdürü Üzeyir İleri’de açılışta hazır bulundular. Misafirler stantları tek tek gezerek eğitmen ve kursiyer öğrencilerden sanat eserleri hakkında bilgiler. Ayrıca karton rölyef bölümünde İl Müdürü Kabakcı’ya bir tablo hediye edildi.