Gönül Kardeşliği yardım elini uzatıyor

Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Topluluğu ihtiyaç sahibi ailelere destek vermeye devam ediyor.


Gönül Kardeşliği yardım elini uzatıyor

Yardıma muhtaç ailelere ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek veren Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği bu hafta Havuç ailesini ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ta yaptığı yardımlarla her geçen gün büyüyen ve adından söz ettiren Gönül Kardeşliği Topluluğu Döngele Mahallesi’nde ikamet eden Erol Havuç’un evini ziyaret ederek erzak ve gıda yardımında bulundu.

Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Topluluğu Başkan Vekili Mustafa Alıç ve Gönül Kardeşliği Topluluğu üyelerinin katılımı ile yapılan ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşirken ailenin sıkıntılarını dinlenilirken desteklerin devam edeceği sözü verildi.

Ramazan ayının gelmesiyle daha çok ihtiyaç sahibi aileye ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Topluluğu Başkan Vekili Mustafa Alıç, Ramazan ayı manevi duyguların en yoğun yaşandığı, yardımlaşma duygusunun en üst düzeye çıktığı, sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim olduğu mübarek ayda bir nebze de olsa ihtiyaç sahibi ailelerin sıkıntılarını girmeye çalışıyoruz. Gönül Kardeşliği olarak Destekler büyüdükçe bizde topluluk olarak büyüyor ve daha geniş kitlelere ulaşarak ihtiyaç sahibi ailelere desteklerinin süreceğini söyledi.