FM 2019’daki En İyi ve Ucuz 6 Sol Kanat

İyi bir sol kanat bulayım ama kasamdan fazla para da eksilmesin diyorsan, doğru listedesin!


FM 2019’daki En İyi ve Ucuz 6 Sol Kanat

FM serilerinde düşük bütçeli takımlarla başarıyla koşmak hep daha keyifli olmuştur. Herkesin 20 milyon ödediği bir oyuncuyu 2 milyon ediyorken bulmak gerçek FM’ci işidir! Eğer sen de böyle düşünüp düşük profilli bir takımla yola çıktıysan, aşağıdaki "en iyi ve ucuz sol kanatlar" önerilerimize göz atmalısın.


Lucas Zelarayan (26), Tigres

Meksika’nın Tigres takımında forma giyen Arjantinli, önemli özellikleri 14’ün üzerinde olan bir sol kanat olarak göze çarpmakta. Oyuncuyu 1.3 milyon Pound’a kapmak mümkün. Size hemen etki sağlayacak ve para kazandırabilecek bir yetenek.


Pelayo Morilla (17), Sporting Gijon

Sadece sol kanat için değil, genel olarak FM 2019’daki en iyi wonderkid’lerden biri. Morilla, ne kadar potansiyel bir AML olduğunu güncel profiliyle bile belli ediyor. Gelecekte komple ve şahane bir kanat oyuncusuna dönüşüyor. 225k Pound’a almak mümkün kendisini.

Sebastian Szymanski (19), Legia

Polonya, kanat ve forvet oyuncusu çıkarmakta hiç de zorlanmayan bir futbol ülkesi. Legia’nın 19 yaşındaki yeteneği Szymanski de onlardan biri. Strength dışında bütün özellikleri iyi olan oyuncuyu 1 milyon Pound’a kapmak mümkün. Elimizi çabuk tutalım!


Martin Rodriguez (23), Pumas

FM’nin eski serilerinde wonderkid olan Alexis Sanchez’le oynamış nesil bilir ki Şili de kanat oyuncusu açısından bir cennet. Ancak Martin Rodriguez bir Meksika takımı olan Pumas’ta forma giyiyor ve sadece 1.2 milyon Pound karşılığında transfer edilebiliyor. Kesinlikle iyi bir seçenek.


Xadas (20), Braga

Şayet düşük profil bir ligde oynuyorsanız, Bragalı oyuncu Xadas sizi tercih etmeyebilir. Ama eğer Serie A gibi iyi bir ligin, vasat takımlarından birinin başındaysanız kesinlikle onu tercih etmelisiniz. Sadece 800k Pound değeri olan Xadas, gelecekte kazandıracağı bonservisle yepyeni bir takım kurdurur…


Everton Felipe (20), Sao Paulo

Bu önerimiz, Brezilya Ligi’nde top koşturduğu için listedeki diğer isimlere göre biraz daha pahalı. Ancak kısa zamanda ederinden daha fazla bir değere yükseleceği kesin. Yaklaşık 5 milyon Pound civarında bir bedelle transfer edilebilen Felipe, bir kanat oyuncusu için gereken her özelliğe sahip.