Vali Özkan Batıpark'ı inceledi

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan Batıpark Spor KompleksiNİ gezerek İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’dan tesis ve Yaz Spor Okulları çalışmaları hakkında bilgiler aldı.


Vali Özkan Batıpark'ı inceledi

Batıpark Spor Kompleksi içerisinde bulunan açık yüzme havuzu, Batıpark futbol sahası, karakucak güreş sahası, Güreş Antrenman Sahası, Güreş eğitim merkezi ve judo Antrenman salonu hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.

Valimiz Sayın ÖZKAN tesislerimizde incelemelerde bulunurken Yaz Spor Okullarının da başlaması ile Yüzme, Güreş, Basketbol ve Judo branşları ile ilgilenen sporcularımızın çalışmalarını yerinde görme ve izleme fırsatı buldu.

Sporcularımızın yoğun ilgisi ile karşılanan Valimiz Sayın ÖZKAN çalışmalar hakkında Antrenörlerden bilgiler aldı.

Judo da geçenlerde Makedonya/Üsküp te yapılan Balkan Şampiyonasında 3.olan judocu milli sporcumuza 1 altın ve malzeme hediyesi ile ödüllendirildi.

Balkan Şampiyonasında 3. Olan sporcumuza ödül takdiminin ardından Valimiz Sayın ÖZKAN “Sporun beden ve ruh sağlığı için önemli olduğunu her yaşta vatandaşlarımızın çocuklarımızın spor yapmasını temennisinde bulundu.

Valimiz Sayın Vahdettin ÖZKAN tesislerimizdeki ziyaretlerinde incelemelerini judo Antrenörü ve milli hakemi İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi Yener YÜKSEL ve İl Müdürümüz Ali İhsan KABAKCI eşliğinde gerçekleştirdi.

Judo çalışmalarına eşlik eden Mülkiye Başmüfettişi Yener YÜKSEL Sporun Felsefesi ve Judo Sporun Teknik Bilgileri Hakkında sporculara uygulamalı şekilde bilgiler aktardı. Karneyle antrenman salonuna gelen öğrencilere de başarılarından dolayı tek tek kutladı.