KSÜ’den Şehit Ailelerine Diş taraması

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesini ziyaret etti.


KSÜ’den Şehit Ailelerine Diş taraması

Dernek Başkanı Yunus Karaman ve dernek üyeleriyle bir süre görüşen Rektör Can, aziz şehitlerimizin emaneti olan aile fertleri ve kahraman gazilerimizin her zaman yanında olduklarını ve üniversite olarak her fırsatta bir araya gelmeye özen gösterdiklerini ifade etti.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi  Hüseyin Kesici, Dr. Öğretim Üyesi Katibe Tuğçe Temur, Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Hakan Kamalak ve Dr. Öğretim Üyesi Aslı Soğukpınar’ın katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette gazi ve şehit yakınlarına diş taraması yapıldı.

Şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden Rektör Can, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde şehrimizde gerçekleştirilen etkinliklere üniversite olarak katılıyoruz. Diş Hekimliği Fakültemiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastalıkları Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevli hocalarımız ile Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi ve şehitlerimizin ailelerini evlerinde ziyaret ettik. Uzman hekimlerimiz ailelerimize yönelik diş taraması gerçekleştirdiler. Amacımız bu vesile ile ailelerimizle bir araya gelmek ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek. Bu toprakların vatan olması için fedayı can eyleyen şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.

Dernek Başkanı Yunus Karaman “Sayın Rektör hocamız ve Diş hekimlerimiz önce derneğimizi ziyaret ederek Kahramanmaraş’ta yalnız olmadığımızı gösterdiler. Başta Rektör hocam olmak üzere Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcılarına şehit aileleri adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Yunus Karaman, Rektör Can’a ziyareti anısına plaket takdim etti.