MÜSİAD Ünal Çimen'i ihraç etti

MÜSİAD, Kahramanmaraş Genç MÜSİAD Başkanı Ünal Çimen’i, dernek misyonuna uygun olmayan hareketleri gerekçe göstererek görevinden alındığını ve dernekten ihraç edildiğini duyurdu.


MÜSİAD Ünal Çimen'i ihraç etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, Genç MÜSİAD Başkanı Kahramanmaraş Şube Gençlik Kurulu Başkanı Ünal Çimen'in görevden alındığını ismi açıklamayan bazı üyelerinde MÜSİAD üyeliğinden ihraç edildiğini açıkladı.

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Kervancıoğlu'nun yazılı olarak yaptığı açıkla şu şekilde:

“Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Gençlik Kurulu Başkanı görevden alınmıştır.

Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi, güçlü Türkiye yolunda, yerel ve global ölçekteki saha yaygınlığı, sektörel yetkinliği, üye sayısı ve profil zenginliği, geniş nüfuz alanı ile, her zaman, her koşulda milletinin ve devletinin hizmetinde olan MÜSİAD, Kültürel Gelişim ve Kişisel Gelişim amaçlarına bağlılık esasları çerçevesinde karar alma zorunluluğu hasıl olmuştur.

Görevi "Yüksek ahlâk ve yüksek teknoloji" anlayışıyla, MÜSİAD tecrübesinden edindiği birikimi genç girişimci ve yöneticilere aktarmak, toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürünü geliştirerek, gençliğin sosyal ve ekonomik düzeyini yükseltip, geleneğe bağlı genç ve şuurlu bakışı ortaya çıkarmak olan Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Ünal ÇİMEN’ in 2016 yılından bu yana yürüttüğü ve son zamanlarda ilkelerimiz, amaç ve görevimiz olan değerlerden uzaklaştığı ve Genel Merkez aidiyetini Kaybettiğinden dolayı Genel Merkez Yerel Üst Kurul Başkanımız ve Gençlik Kurulu Genel Başkanımız tarafından görevinden alınmıştır.

Aynı minvalde davranışlar sergileyen bir grup genç arkadaşımızı da Genç MÜSİAD üyeliğinde İhraç ederek süreci tamamlamış bulunuyoruz.

Biz MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi Olarak amacından, ilkelerinden ve ahlaki değerlerinden sapmayan Genç iş insanı kardeşlerimiz İle Kahraman Şehrimizin Kalkınması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğimizi bildirir Kamuoyunun takdirlerine sunarız.”

Sami KERVANCIOĞLU

MÜSİAD KAHRAMANMARAŞ BAŞKANI