“Bir Tebessüme Değer”den Çocuklara Bayram Hediyesi

Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesi Türkmenler ve Ekşi Elma mahallesini ziyaret eden ‘ Bir Tebessüme Değer’ Gönüllüleri Yaz Kuran kursuna devam eden çocuklara bayram hediyeleri dağıttı.


“Bir Tebessüme Değer”den Çocuklara Bayram Hediyesi

Mahalle ve köylerde yaşayan çocukların bayram öncesi ihtiyaçlarını temin ederek çocuklara sıra dışı bir gün yaşatılması yönünde çalışma başlatan ‘ Bir Tebessüme Değer’ Gönüllüleri çocuklara erken bayram heyecanı yaşattı.

“YÜZLERDEKİ TEBESSÜM BÜYÜK GÜÇ VE MUTLULUK KAYNAĞI”

Çocukken geçirilen bayramlar asla unutulmaz diyen Bir Tebessüme Değer Gönüllüler öncüsü Fatih Akpınar, “İnsanlar o bayramları nasıl karşıladığını, ne kadar hevesli ve heyecanlı olduğunu tüm bunları hayatı boyunca hatırlar. Bizler de bunun bilinciyle Ekinözü İlçemizdeki Türkmenler ve Ekşi Elma mahallemizdeki çocukları ziyaret ederek bayram hediyelerini teslim ettik. Bayramı eksiksiz bir şekilde karşılamalarını sağlamaya çalıştık. Onlar bayramı yeni ayakkabılarla, sevdikleri oyuncaklarla ve çeşitli hediyelerle karşılayacakları için mutlu olurken bizlerde onların mutluluğuyla mutlu olduk. Onların gözlerindeki ışık ve yüzlerindeki tebessüm bizler için en büyük güç ve mutluluk kaynağıdır" dedi.

"BU BAYRAM BİZİM İÇİN ADETA İKİ BAYRAM OLDU"

Bayram öncesi yeni ayakkabılara, oyuncak ve çeşitli hediyelere kavuşan çocuklar yaşadıkları heyecanı anlatırken; "Bu bayram bizim için adeta iki bayram oldu. Hediyeleri görünce çok sevindik. Hepimiz çok mutlu olduk. Bayramda ailemiz dışında ilk defa birilerinden hediye almamız bizleri daha çok mutlu etti. Herkese çok teşekkür ederiz" diyerek mutluluklarını ifade etmeye çalıştılar.