Genç MÜSİAD’da Fatih Aygün dönemi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği - Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesinin yeni Başkanı Fatih Aygün oldu. MÜSİAD Başkanı Sami Kervancıoğlu bir açıklama yaptı.


Genç MÜSİAD’da Fatih Aygün dönemi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Gençlik Kurulu Başkanlığı'na Fatih Aygün getirildiğini söyleyen Başkan Kervancıoğlu açıklamasına sü şekilde devam etti.

MÜSİAD tecrübesinden edindiği birikimi genc girişimci ve yöneticilere aktarmak, toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürünü geliştirerekı gencliğin sosyal ve ekonomik düzeyini yükseltip, geleneğe bağlı genç ve şuurlu bakışı ortaya cıkarmak amacında olan Genc MÜSİAD, Kahramanmaras Şubesinde geleceğe emin adımlarla yürümek ve Kahraman Kentimizin genc iş adamlarını "Yüksek ahlâk ve yüksek teknoloji" anlayışıyla. erdemli iş insanı yetiştirmek ve bir araya getirebilmek için yapılan istişare ve değerlendirmeler sonucunda Genc MÜSİAD Kahramanmaras Sube Baskanlığına Genç MÜSİAD Genel Başkanı Furkan AKEAL Tarafından İşadamı Fatih AYGÜN getirilmiştir.

Her fırsatta dile getirdiğimiz üzere Kahraman Sehrimizin Kalkınması icin gece gündüz Çalışmaya devam edeceğine inandığımız Genc MÜSİAD ımıza Kahramanmaras Sube Başkanlığı görevinde kardeşimiz Fatih AYGÜN' e başarılardiler Sehrimize ve Gencliğimize hayırlı hizmetler yapmasını temenni ederiz. ifadelerini kullandı.