Birlikteliğimiz Türkiye’ye Örnek

Kurban Bayramı Valilik önünde gerçekleşen programla kutlandı. Başkan Güngör, “Güzel bir bayramlaşma geçirdik. Birlikteliğimiz Türkiye’ye örnek olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Tüm hemşerilerimizin bayramı mübarek olsun” dedi.


Birlikteliğimiz Türkiye’ye Örnek

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Valilik önünde gerçekleşen Bayramlaşma Programına katıldı. Şehir protokolünün yanı sıra vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği programda Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Bando Takımı performans sergiledi. Ayrıca çocuklara da özel olarak hazırlanan limonata, susamlı çubuk, Maraş Çöreği, patlamış mısır, pamuk şeker ve gül lokumu ikram edildi.

KAHRAMAN ŞEHİR BAYRAMLAŞTI

Bayramlaşma programı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Bayram paylaşmaktır, bayram affetmektir, bayram hatırlamaktır, bayramlar sevgidir, hoşgörüdür. Hamdolsun bugün şehir protokolümüz ve hemşerilerimizle bayramlaştık. Bu bayram gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizle hamdolsun hemşerilerimiz ve çocuklarımızın da katılımı yoğun oldu. Güzel bir bayramlaşma geçirdik. Birlikteliğimiz Türkiye’ye örnek olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Tüm hemşerilerimizin bayramı mübarek olsun” ifadelerini kullandı.