Maraşlı Dizisi Nerede Çekilecek?

Atv yeni sezona Maraşlı dizisi ile bomba gibi girmeyi planlıyor. Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Kenan İmirzalıoğlu’nun adı geçtiği proje ile büyük ses getirmeyi planlıyor.


Maraşlı Dizisi Nerede Çekilecek?

Yeni sezonda da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hercai, Sen Anlat Karadeniz, Bir Zamanlar Çukurova gibi çok başarılı dizilerine devam eden Atv bir de yeni sezonda Diriliş Osman ve Maraşlı gibi yine çok ses getirecek iki büyük projeye imza atacak.

Maraşlı dizisinin çekimlerine Türkiye’nin dondurma ile ünlü Kahramanmaraş’da başlaması planlanıyor. Bilindiği üzere Kurtuluş Savaşının simgesi olan tarihi kent sadece dondurması ile değil aynı zamanda delikanlı adamları ile de ünlü. Maraşlı dizisinin ilerleyen bölümlerinde ise İstanbul’a alınacağı öğrenildi. Diğer taraftan Maraşlı dizisinde Maraşlı bir adamın hikayesi anlatılacağı için şuanda ismi Maraşlı olarak telaffuz ediliyor. Belki de sete çıkacağı zaman Tims B yapım Maraşlı dizisine yeni bir isim verebilir. Tims B Yapım Maraşlı dizisinin ismini daha önce de Firuze dizisi olarak açıklamış sonradan değişikliğe gitmişti.