Başkan Aydın’dan Spora Büyük Destek

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ın birinci dönem projeleri arasında yer alan ve öğrenciler ile gençler tarafından büyük beğeni toplayan halı saha tesislerinin yapılmasına yeni dönemde de devam ediliyor.


Başkan Aydın’dan Spora Büyük Destek

Göksun Belediyesi tarafından, ilçenin en uzak mahallelerinden biri olan Elbistan ve Ekinözü ilçelerinin sınırında yer alan Karadut Mahallesine yapılan ve ilçenin 10. Halı Saha Tesisi, ilçe protokolü, mahalle sakinleri ve öğrencilerin katılımı ile düzenlenen açılış maçı ile hizmete girdi.

Başkan Aydın, açılış töreninde yaptığı konuşmada, hizmete açılan halı saha tesisinin 2019 yılı içerisinde verdiği sözlerden en önemlisi olduğunu söyledi.

Mahalle gençlerine verdiği sözü yerine getirmek için tesisi kısa sürede hizmete açtıklarını ifade eden Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti: “Karadut mahallemizde gençlerimizin zihnen ve bedenen gelişimine katkı sağlaması için halı saha tesisi söz vermiştik. Bu yıl içerisinde verdiğimiz sözlerden en önemlisi olduğunu düşünüyorum. Bu bölgedeki gençlerimizin buradan spor yaparak istifade etmesini sağlamak için bu tesisi kısa sürede yaptık. Hayırlı olmasını temenni ediyorum. Katkılarından dolayı ilçe kaymakamımıza, belediye çalışanlarımla birlikte karar orağı olan belediye meclisime ve mahalle muhtarlarıma teşekkür ediyorum.”

İlçe Kaymakamı Ejder Demir’de yaptığı konuşmada, gençleri kötü alışkanlıklardan alıkoymasını temini açısından halı sahaları ve sportif faaliyetleri önemsediklerini söyledi.

Kaymakam Demir, konuşmasında şunları kaydetti: “Gençlerimizi hem bedeni, hem de fiziki açıdan daha sağlıklı ve sıhhatli bir hayat standardına kavuşması ve kötü alışkanlıklardan alıkoymasını temini açısından halı sahaları ve sportif faaliyetleri önemsiyoruz. Bu halı sahanın burada gerçekleşmesinde emeği geçen değerli başkanımız başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Karadut mahallemizin halkına, öğrencilerine ve gençlerine hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Konuşmaların ardından halı sahanın açılışını Karadut İlkokulu öğrencileri yaptı. Minik öğrencilerin mücadelesi karşılıklı penaltılara atılan golle 1-1 berabere bitti. Öğrencilerden sonra sahaya çıkan ilçe protokolü ve mahalle gençleri dostluk maçı yaptı.

Açılış törenine, İlçe Kaymakamı Ejder Demir, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Akgül, kamu kurum amirleri, belediye meclis üyeleri, mahalle sakinleri ve öğrenciler katıldı.