Halka Hitap Eden Mağaza: Winmar

Halka Hitap Eden Mağaza: Winmar

Kahramanmaraş’ta gelişen market zincirlerinin başında gelen Winmar, giyimden ayakkabıya, zücaciyeden küçük ev aletlerine kırtasiyeden ev tekstil ürünleriyle Kahramanmaraş'ın en büyük mağazası olarak Kahramanmaraşlı halka hizmet etmeye devam ediyor.

14 Şubat 2018 - 11:17

Türkiye genelinde şube kapatmaya devam eden ve bir dönem Kahramanmaraş’ta da tutunamayan Carrefour ve Real gibi alışveriş zincirlerinin aksine şehirde gittikçe nüfuzunu arttıran Winmar, gün geçtikçe gücüne güç katarak Kahramanmaraşlı vatandaşların isteklerine rehber olmaya devam ediyor. Yerel isteklere gerekli çabuklukta cevap verebilen Winmar Mağazaları, güçlenmeye devam ediyor.


Winmar Mağazalarının gün geçtikçe büyüdüğünü ifade eden Winmar Marketler Kahramanmaraş Müdürü Ali Rıza Karaoğlan, “Kahramanmaraş alışveriş potansiyelinin yüksek olduğu kentlerden biri ve kendine has alışveriş kültürü var. Winmar olarak müşterilerin taleplerini alarak onların isteklerine cevap vermeye çalışıyoruz” dedi. Yerel tedarikçilerle çalışmanın önemine dikkat çeken Karaoğlan şöyle konuştu: “Uluslararası marketlerin Kahramanmaraş’ta başarılı olamamasının sebebi çeşitli nedenlerin sonucunda oluşmuştur. Bunun nedenleri yüksek maliyetler, Kahramanmaraş piyasasını tam olarak tanıyamamak ve yerel fiyatlara uyum sağlayamamak. Bu nedenler uluslararası markaların buradaki başarısızlığının ana nedenlerinden birisidir. Mesela yerel ve uluslararası marka kıyaslaması yaptığımızda, yerel marketlerin fiyatları diğer marketlere göre daha avantajlı. Yerel marketler ürünlerini Kahramanmaraş pazarından temin ettikleri için, buradan sağlanan avantajlı fiyatlarda müşterilere yansıdığında fiyatlarda uluslararası marketlerin uyguladığı fiyatların çok çok altında oluyor. Buda yerel marketlerin daha çok tercih edilmesini sağlıyor.”


Mağazanın Kahramanmaraş istihdamına olukça katkı sağlayacağına dikkat çeken Winmar Kahramanmaraş Mağaza Müdür Yardımcısı Sabri Saka, “Mağazalarımızda yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayarak şehrimize ve ülkemize işsizlik konusunda destek olmak için tüm çabamızı göstereceğiz” şeklinde konuştu. Kahramanmaraş’ta Winmar’ı tüm halkın ulaşabileceği bir market zinciri haline getirmek için çok çalıştıklarını dile getiren Saka, “Biz sektörümüzün önünde engel olan sorunlara çözüm üretmek için çalışıyoruz.


Tüm çalışanlarımızın aynı seviyede hizmet verebilmeleri, güçlü donanıma sahip olabilmeleri için tabiri yerindeyse Kahramanmaraş’ın röntgenini çekiyoruz.  Yeni teknolojilere yatırım yapıyor, üyelerimize, çalışanlarımıza, üreticimize, tedarikçimize, iş ortaklarımıza, marketlerimizden alışveriş yapan müşterilerimize değer yaratmak için çalışıyoruz” diye konuştu.


Winmar’dan Sevgililer Gününe Özel Kampanya

Winmar Marketler Zinciri, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel hem kadınların hem de erkeklerin hediye beklentisine yönelik indirim kampanyası başlattı. Faklı yaş gruplarından kadın ve erkeklere Sevgililer Günü hediyesi kampanyası başlatan Winmar, herkesin gelirine göre hediye paketleri yapıyor. 



YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü