Has Group Yenilikçi Teknolojileriyle KTM 2017’de

Has Group Yenilikçi Teknolojileriyle KTM 2017’de

Tekstil finisaj makinelerinin uzman üreticisi Has Group, ürün portföyüne eklediği yeni teknolojileri Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017’de sergilemeye hazırlanıyor.

12 Şubat 2017 - 13:53

Müşterilerine, düşük maliyetle en yüksek kalitede üretim yapma imkanı sunan Has Group, 6-8 Nisan 2017 tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek olan KTM 2017 Fuarı’nda yeni teknolojilerini sergileyecek.

2016 yılında düzenlenen Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nda finisaj alanında proakre kısmına hitap eden şardon, sanfor, fırça gibi ürünleri ile yer alan Has Group, ziyaretçilerden büyük ilgi görmüştü. Has Group, bu yıl da finisaj alanındaki yeniliklerini Kahramanmaraş ve bölge tekstilinin önde gelen firmaları ile buluşturacak.

 

Has Group Sektörde Öncü Çalışmalara İmza Atıyor

İnovasyonu şirket politikası olarak benimseyen Has Group, Ar-Ge çalışmaları ile müşterilerine hem enerji tasarrufu, hem de maliyet avantajı sağlıyor. Has Group son olarak piyasaya sunduğu yeni jenerasyon RAM hatları ile ısı geri kazanım konusunda önemli bir avantaj sağlıyor. Has Group’un son dönemde ilgi gören bir başka ürünü ise baskı sonrası, kumaşın üzerinde renklerin fikslenmesi için üretilen patentli yeni buharlama makinesi. Patentli yeni buharlama makinesi, farklı baskı metotlarında işletmelere maksimum esneklik sağlıyor.

Has Group, geri kazanım, doğal kaynakların tasarrufu ve temiz havalı üretim imkanı sunan yeni teknolojilerini tanıtmak üzere Kahramanmaraş ve bölge tekstilcisini KTM 2017 Fuarı’na davet ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...