Hava yastıklı Honor 7X dayanıklılığın sınırlarını zorluyor
Reklam

Hava yastıklı Honor 7X dayanıklılığın sınırlarını zorluyor

Akıllı telefon dünyasının genç ve trendy markası Honor’un 7X modelinde bulunan köşe hava yastığı sistemi her türlü düşmeye karşı mükemmel koruma sağlıyor.

28 Haziran 2018 - 22:21

Genç ve trendy akıllı telefon markası Honor tarafından geçtiğimiz aylarda Türkiye pazarında da satılmaya başlanan Honor 7X, her türlü düşme ve darbeye karşı üstün bir koruma sağlıyor. Telefonun en önemli özelliklerinden biri olarak köşelerde bulunan hava yastıkları, düşme ve darbelere karşı ek bir koruma sunuyor. Türkiye’de ve dünya çapında otoriteler tarafından kabul gören testlerde geçer not alan akıllı telefon her türlü darbeye karşı koruma sağlıyor. Yapılan testlerde düşme ve darbelere karşı maksimum koruma sağlamayı başaran telefon, her türlü düşme testinden alnının akıyla çıkmayı başardı.

Özel olarak Honor tarafından geliştirilen ve telefonun dört bir köşesinde bulunan hava yastıkları düşme sırasında oluşan darbeleri en aza indiriyor ve bu sayede üst düzey bir koruma sağlıyor.


Honor 7X: FullView ekran ile 24 saatten uzun pil ömrü!

Dayanıklılığının yanında, FullView ekranlı ilk Honor telefonu olan Honor 7X, yüksek ekran/gövde oranı sayesinde 5,9 inç büyüklüğünde benzersiz bir tam ekran deneyimi sunuyor. Çift mercekli arka kamera, 3.340 mAh’lik uzun ömürlü pil ve EMUI 8.0 kullanıcı arayüzünün sunduğu pratik kullanım deneyimi ile farklılaşan Honor 7X, 4 GB bellek ve 64 GB depolama alanına sahip. 3.340 mAh’lik pili ise tek şarjla 24 saatten uzun süre kullanım imkânı sağlıyor.


DSLR kalitesinde fotoğraflar

Güçlü, sekiz çekirdekli Kirin 659 işlemcisi ile hem işte hem eğlencede yanınızda olan Honor 7X, 16 MP + 2 MP arka kameradaki (F/0.95 – F/16) geniş diyafram aralığı ve Faz Tanımalı Otomatik Odaklama (PDAF) özellikleri sayesinde DSLR seviyesin fotoğraf kalitesi sunuyor. Köşelerdeki “hava yastığı” tasarımının yanında 2,5D cam kaplama da telefonun dayanıklılığını artırıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x