Hayrettin Güngör’den Andırın’da Net Mesajlar
Reklam

Hayrettin Güngör’den Andırın’da Net Mesajlar

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Adayı Hayrettin Güngör, seçim çalışmaları kapsamında Andırın’da halka hitap etti. Andırının öncelikli sorunlarını bildiğini belirten Güngör seçilmesi halinde hepsini tek tek halledeceğini belirtti.

09 Mart 2019 - 11:21

31 Marta çok az bir zaman kala halkla içe içe geçiren Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Adayı Hayrettin Güngör, Andırın’da halka seslendi. İlçenin hemen hemen her sorunun aynı ilinki gibi bildiğini belirten Güngör’un konuşmasından satır başları şöyle: “31 Martta yerel seçime gidiyoruz. İnşallah bu seçimin Kahramanmaraş ve Andırın’ımız için Türkiye’miz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Seçime yaklaşıyoruz. Bu seçimin birkaç önemli amacı ve sonucu var. Birincisi bizler Cumhur ittifakının AK Parti Adaylarıyız. Andırın ’da Ahmet Doğan, Kahramanmaraş’ta şahsım, AK Parti Belediye Başkanı Adayı olmanın yanı sına Türkiye’nin birliği ve beraberliği için çalışan Cumhur ittifakının adaylarıyız.  Biz geçmişimize vefa göstermeliyiz.

GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN GELECEĞİNİ İNŞA EDEMEZ

Şu ana kadar şehrimizde görev yapmış bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Kahramanmaraş’ta Fatih Erkoç Başkanımda ve daha önce görev yapmış tüm başkanlarımız da Andırın’ımızda Baki Tezcan Başkanımız da ve daha önce görev yapmış bütün başkanlarımız da teşekkür ediyoruz. AK Parti büyük bir ailedir. AK Parti de ben yoktur. AK Partide biz vardır, beraberlik vardır. Bizde bundan sonra Ahmet Doğan kardeşimizle el ele verip ilçemizde şehrimizi daha ileriye götürmek için çalışacağız. Cumhur ittifakı bir seçim ittifakı değildir. 

BEKA KONUSU

Konu Beka olunca konu memleket olunca siyaseti bir tarafa bırakıp iki liderin ufku ile milletin gönlünde oluşmuş bir birlikteliktir. Şimdi birileri bu seçimin sonucunda başka şeyler çıkarmaya çalışıyor. Hemşerilerimin basireti ile buna izin verilmeyecek. En güçlü şekilde cumhur ittifakına destek vereceğinizden şüphem yok.

SORUMLULUĞA TALİBİZ

Uzun yıllar belediyecilik alanında çalışmış biri olaraktan, bu seçimin birinci sonucu belediyelerimizi Cumhur İttifakı ile buluşturduğumuzda, hükümet ile uyumlu çalışacak, Cumhur ittifakının belediyeleri ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin hizmet görme kapasitesi artacaktır. Büyükşehir Belediye yönetimi ilçe belediyeleri ile uyumlu çalışmasından daha fazla hizmet doğacağını bilmeniz lazım.  Kahramanmaraş’ta 11 ilçe ve Büyükşehir’imizi Cumhur ittifakının belediye başkanları ile buluşturduğumuzda hem hükümette, hem büyükşehir ile uyumlu çalışmış olacağız. Bu sorumluluğumuz üstlendiğimizde, biz hiçbir ilçemizin sorununu büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak ayırmayacağız. Andırın’ın bir sorun varsa Ahmet Doğan’ın sorunu benim de sorunum olacak. El ele, sırt sırta, gönül gönüle vererek, ilçelerimizi daha yaşanılır hale getireceğiz. Daha ileriye götüreceğiz.

CUMARTESİ GÜNÜ PROJELERİMİZİ AÇIKLADIK

Orada genel olarak neler yapacağımızı ifade ettik. Ama bu sorumluluğumuz üstlendiğimizde, oturup sizler ile istişare ederek Ahmet Doğan ile istişare edere ilçelerimizin sorunlarını bir bir çözeceğiz. Burada bir millet bahçesini size kazandıracağız. Küçük Sanayi Sitesi ihtiyacı varmış, onu da en önce halledeceğiz. Canlı hayvan pazarı ihtiyacınızı öncelikle halledeceğiz. Mahallerimizin grup yolu sorunu kalmayacak. İçme suyu sorunu kalmayacak. Kanalizasyon sorunu kalmayacak. Andırın defalarca geldim. Bu sorumluluğu üstlenince sürekli aranızda olacağız. Cumhurbaşkanımızın 11 başlıkta hazırladığı manifesto ilkeleri çerçevesinde, gönülleri kazanmak için her zaman aranızda, yanınızda, içinizde olacağız”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...