Hayrettin Güngör, KSÜ yönetimiyle bir araya geldi
Reklam

Hayrettin Güngör, KSÜ yönetimiyle bir araya geldi

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Sütçü İmam Üniversitesi yöneticileriyle bir araya geldi.

06 Şubat 2019 - 15:38

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ve üniversite üst yöneticileri ile bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile birlikte üniversitemizi ziyaret eden Hayrettin Güngör, ilk olarak Rektörlük Makamında Rektör Prof. Dr. Niyazi Can ile görüştü. Güngör daha sonra Rektör Yardımcıları, Fakülte Dekanları, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Genel Sekreter ile tanışma ve istişare toplantısında bir araya geldi.

Üniversite üst yöneticilerinin şehrin sorunlarına ilişkin görüş ve önerilerini dinleyen Hayrettin Güngör, seçilmeleri halinde Kahramanmaraş’a katkı sağlamak için hedefledikleri projelerden bahsetti.

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’le bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden KSÜ Rektörü Can, görüşme kapsamında karşılıklı olarak üniversitemiz ve şehrimizle ilgili çeşitli düşünceleri paylaştıklarını belirtti.

“Üniversite yönetimi olarak şehrimizin gelişimine ve insanımızın refahına katkı yapacak her türlü projeye katkı sunmaya hazırız.” diyen Rektör Can, “Üniversitemiz bünyesinde şehrimizin ihtiyaç duyduğu birçok alanla ilgili bölüm, program ve anabilim dalları var. Akademisyenler olarak belediyecilikle ilgili her alanda bilimsel destek sunmaya hazırız. Bu güzel şehre ve insanımıza hizmet sunmak hepimizin ortak görevidir.” diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ise sıcak ve samimi ev sahipliği için Rektör Can ve üniversite yöneticilerine teşekkür etti. Görüşmenin son derece olumlu ve verimli geçtiğini söyleyen Güngör, “Bu ziyaretten ziyadesiyle istifade ettim. Üniversitelerimiz, öğrenci yetiştirmenin yanı sıra o şehre katkı sağlayan, o şehrin kalkınmasına katkı sağlayan önemli kuruluşlarımız. İstişareye önem veriyoruz. Seçilirsek her alanda olduğu gibi üniversitelerimizle de yoğun bir işbirliği içerisinde çalışacağız. Hocalarımızın düşünce ve görüşlerinin bizim geleceğe dönük şehrimize yapacağımız çalışmalara önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x