Head&Shoulders ile "Özgüven" için ünlü isimler sahaya...

Head&Shoulders ile "Özgüven" için ünlü isimler sahaya indi

Head&Shoulders’ın, “3’e 3 Özgüven Turnuvası”nın finali 18 Kasım Cumartesi günü Enka Spor Kulübü’nde gerçekleşti. Etkinlikte özgüven için sahaya inen ünlü isimlerden Nilay Cafer, Deren Talu, Elvin Levinler ve Rüya Büyüktetik'in takımı, finalist takımla bir gösteri maçı yaparak izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

21 Kasım 2017 - 01:55 - Güncelleme: 21 Kasım 2017 - 02:10

Head&Shoulders’ın Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile gerçekleştirdiği 3’e 3 Özgüven Turu’nun büyük final heyecanı İstanbul’da yaşandı. Büyük final mücadelesi öncesinde ünlü isimler Nilay Cafer, Deren Talu, Elvin Levinler ve Rüya Büyüktetik’ten oluşan takım “özgüven” için sahaya inerek, turnuvanın finalist takımıyla bir gösteri maçı yaptı. Gösteri maçında ünlü güzeller ile basketbolcuların mücadelesi izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Güzeller, cesur saç modelleri ile de dikkat çekti.

Head&Shoulders’ın “3e3 Özgüven Turu” finali sayesinde ilk kez basketbol oynadığını belirten Deren Talu; “Basketbol oynamayı daha önce hiç deneyimlememiştim. Bugün Head&Shoulders ile özgüven için sahaya indik. Turnuvada mücadele eden tüm takımları tebrik ediyorum” diye konuştu. 

Özgüvenle beraber büyük şeyler başarılabileceğini söyleyen Nilay Cafer; “Bugün basketbol oynamayı bilmeyen dört kadın olarak özgüvenle neler yapabileceğimizi herkese gösterdiğimizi düşünüyorum. Bize bu güzel etkinlikte böyle bir fırsat veren Head&Shoulders’a teşekkür ediyoruz.” Dedi.

18 Kasım Cumartesi günü Enka Spor Kulübü’nde gerçekleşen final maçında, yüzlerce takım arasından finale ismini yazdıran basketbol takımları birbiriyle yarıştı. Finali kazanan takım ise 18-19 Mayıs 2018 tarihlerinde Belgrad’da düzenlenecek Euroleague Final Four’una gitme şansı yakaladı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x