Hedef: Her gün bir fazla vatandaşa ulaşmak

Hedef: Her gün bir fazla vatandaşa ulaşmak

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sermez Yıldız, 24 Haziran Genel seçimleri çerçevesinde yoğun tempoda çalışmaya devam ediyor. Günün 20 saatini ayakta geçiren Yıldız’ın hedefi her gün bir fazla vatandaşa daha ulaşarak partisine destek istemek.

12 Haziran 2018 - 05:44

Bünyesinde barındırdığı iş kollarıyla birlikte bölgenin en büyük çiftçilerinden biri olan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Sermet Yıldız seçimlerden öncede diyalog halinde olduğu hemşerileriyle seçimlerde daha samimi bir atmosferde iletişim kuruyor.

Seçim çalışmaları çerçevesinde toplumun tüm katmanlarıyla görüşen Yıldız, bölge çiftçileri tarlalarında ziyaret ederek seçim beyannamelerinde yer alan çiftçilere yönelik sözleri anlattı. MHP’nin meclise güçlü bir şekilde girmesi halinde çiftçinin tüm sorunlarıyla ilgilenme sözü veren Yıldız, yapamayacakları hiçbir vaati de vermediklerine dikkat çekti.

MHP ile çiftçilerin yüzünün güleceğine değinen Yıldız: “Davamızın lideri, Sayın Genel Başkanımız seçim beyannamemizde çiftçilerimize verilecek desteği açıkladı. Bir çiftçi olarak çiftçilerimizin dilinden en iyi ben anlarım. Çiftçilerimiz mazot, gübre giderlerinin altında ezilirken, çiftçilerimizin imdadına biz yetiştik. Çiftçimizin kullandığı mazotun üzerinden vergileri kaldıracağız. Cazibe ile gelmeyen sulama sularında elektrik fiyatlarının fahişliğini tüm çiftçilerimiz bilir. Suya en çok ihtiyaç olduğu dönemlerde elektrikli pompalarla yeraltından çekilen su bir taraftan çiftçimizin yüzünü güldürürken diğer taraftan da elektrik parası nedeniyle karamsarlığa sürüklüyor. Biz Sulama ve tarım işletmelerinde kullanılan Elektrikten KDV alınmaması, tohum, fide ve ilaç gibi giderlerindeki vergi yükünü de düşürmeye söz veriyoruz. İşte gerçek çiftçi dostu bellidir.” Dedi.

Ramazan ayı nedeniyle iftar sofralarında her gün yüzlerce hemşerisiyle buluşan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sermet Yıldız’ın dünkü durağı ise iftar sonrası Kale ve İğde Mahalleleri oldu. İki mahalleyi de ziyaret eden  Yıldız sulama birliğinin tekrar faaliyete geçmesi için çalışma yapacaklarını ve konunun takipçisi olacaklarını söyledi. Seçim beyannamesinde bulunan çiftçilere yönelik maddeleri de teker teker anlattı.

Teravih namazı sonrası camilerde tatlı ikram ederek sohbetler eden Yıldız, önceki gün ise Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Birçoğunu yakından tanıdığını belirten MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı ve MDK Üyesi Sermez Yıldız on binlerce adet bastırdığı seçim beyannamesi broşürünü vatandaşlara dağıtarak partisine destek istedi.

Cumhur İttifakının Türkiye’nin geleceği açısından önemine de vurgu yapan MHP’li Yıldız şöyle konuştu;  “24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlere Sayın Genel Başkanımızın mimarı olduğu 'Cumhur ittifakı' adı altında gireceğiz. Yapılacak seçimlerde MHP olarak bizler Cumhurbaşkanlığı'nda ittifak adayımız olan Sayın Erdoğan'a oy vereceğiz. Milletvekilliği seçimlerinde ise kendi partimize oy kullanacağız. Cumhur İttifakı’nın en iyi sonucu alması için bütün gayretimizle çalışıyoruz. Biz bunu yaparken, AK Partili vatandaşlarımızdan da, MHP'nin TBMM’de güçlü şekilde temsil edilmesi için milletvekilliğinde MHP'ye oy vermelerini istiyoruz. Cumhur İttifakı, iç ve dış tehditlerin bertaraf edilerek, Türkiye'yi aydınlık yarınlara sağ salim ve güçlü şekilde taşımaya yöneliktir. Cumhur İttifakının önü açık, Türkiye'nin geleceği aydınlıktır”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...