Hedefimiz Play-off oynamak

Hedefimiz Play-off oynamak

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, Hedefimiz Play-off oynamak. Birlik olup iyi düşünüp, planlı çalışırsak başarılı gelecektir.

20 Ekim 2017 - 16:06

Geçtiğimiz günlerde Prensipte anlaşan ve İlerleyen günlerde resmiyete bağlanması beklenen Kahramanmaraşspor’da Teknik Direktörlük sorunu ünlü futbolcu Oktay Derelioğlu ile çözüldü. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi spor kulüplerinde oynayan Türk futbolunun ünlü forvetleri arasına giren başarılı futbolcu artık Kahramanmaraşspor'un başarısı için çalışacak. Resmi sözleşme imzalayan Oktay Derelioğlu, kendi ekibi ile birlikte sezon sonuna kadar görev yapacak.

Cumartesi günü Bandırma Deplasmanına gidecek olan Kahramanmaraşspor’da hazırlıklar devam ederken Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu Bandırmaspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Derelioğlu; “Hedefler tabi ki büyük. İyi düşünüp, yüksek düşünüp, düşüncelerimizi sahaya yansıtmak bizim birlikte düşüncemiz olmalı. Futbol basit bir oyun, basit oynayıp mental olarak hazır olmalıyız. Futbolun gerekliliklerini yerine getirmemiz lazım. Hedefimiz tabi ki play-off oynamak. Kahramanmaraş’ın potansiyel olarak Süper Lig şehri olduğunu gördüm. Geçmişte süper lig heyecanını da yaşamış bir şehrimiz var. Burası büyük bir camia ve her zaman büyük hayalleri oldu. Şehrimiz çok büyük. Taraftar, futbolcular hep birlikte güzel bir sinerji yakalarsak başarı gelecektir” dedi.

 

“FUTBOL'DA KORKUYA YER YOKTUR”

Oktay Derelioğlu, “Başkanımız, oyuncularımız ve taraftarlarımız ortak bir mücadele veriyoruz. O halde büyük bir güç birliği ile bir birimize omuz verelim” dedi.

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, “Kahramanmaraşspor'un şuanda motivasyona ihtiyacı var. Bu takım Kahramanmaraş'ın yüzü ve aynası bizler de bunun mücadelesini vermek için buradayız. Büyük Kahramanmaraşspor taraftarı pozitif enerjisini takıma verecek ve Kahraman şehrin takımını yukarıya taşıyacak morali verecektir. Başkanımız, oyuncularımız ve taraftarlarımız ortak bir mücadele veriyoruz. O halde büyük bir güç birliği ile bir birimize omuz verelim. Herkes sorumluluğunu bilir ve görevini yaparsa emin olun yükselişimizi kimse engelleyemez. Ben sonuna kadar mücadele etmeye geldim. Kahramanmaraş'a geldiğim ilk gün bu potansiyeli fazlasıyla gördüm. Bu taraftar bizde olduğu sürece ne iç saha da ne deplasmanda kolay kolay devrilmeyen bir sinerji meydana getirir. Bandırma'ya da korkusuz, kendinden emin bir şekilde gideceğiz. Rakip seçmeye başlarsanız kaybetmenin sinyallerini vermiş olursunuz. Futbolda korkuya yer yoktur. Savaşır, akıllı oynar ve kazanırsınız. Bizde böyle yapmalıyız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...