Her yerde ‘’ Her şey Yolunda’’ dedi
Reklam

Her yerde ‘’ Her şey Yolunda’’ dedi

O ses Türkiye yarışmacılarından Mervan Tuzcuoğlu ‘’yarışmada söylediği ‘’Kadınım’’ şarkısıyla dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Sesinin farklı tınısıyla kendine özgü söyleyiş tavrıyla bir şarkıyla sosyal medyada 1 milyon izlenmeyi başardı. Youtube kanalında Kitlesi, gün geçtikçe artmaya devam eden sanatçının kendi söz ve besteleri de milyon dinlenmeleri şimdiden gördü.

23 Eylül 2018 - 06:29

Profesyonel olarak ilk tekli çalışmasını Kınay Production etiketiyle çıkaran Sanatçı ‘’Her şey Yolunda’’ şarkısının klibini ise kendi çekti. Şarkının her aşamasını kendisi yapan ‘’Tuzcuoğlu’’ şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Kendine ait bir çok bestesi ve müziği olan Tuzcuoğlu Kınay Production ortaklığıyla eserlerini kliplendirerek yayınlamaya devam edecek.

Müzik Adına bir İlk !

Mervan Tuzcuoğlu Her Şehrin Müziğinin Ayağına Gidiyor!

Müzik adına özgün bir duruş sergilemeye çalıştığını söyleyen sanatçı hiç yapılmayan bir projeye imza atmak içim hazıklarını tamamlıyor.

Türkiye’nin her bir köşesini karavanıyla karış karış gezerken, gittiği şehrin müziğini o şehirde yapmaya karar verdi. Konsept yaratarak videolarını çekecek. Olduğu yörenin ezgilerini söylerken, aynı anda o şehrin güzelliğini göz önüne sermek için güzel bir proje olacağını ifade etti.

Proje ile ilgili fikirlerini sunarken ‘’Hayal gücünün sınırı yok fakat ekonomik ve zamansal durum elverişli olduğu sürece de bu hayallerim ile aramda hiçbir engel yok gibi görünüyor. Ruhumda hissederek kah şehre ait bir türkü, kah içimden gelen bir şarkıyı çalıp söyleyerek gelecekte doğacak çocuklarına ve yaşamış bir müzisyenin seyahatnamesi tadında proje bırakmak istiyorum. Şöyle ki,Safranbolu evlerinin kapılarınından çıkarttığım ritmik sesleri kaydedebilir,bir sakar ın içine fethiye sahil kumlarını doldurarak ya da,Diyarbakır surlarından çıkarabileceğim tok sesleri içeren miksler yapmak hep aklımın bir köşesindedir.Bunun gibi birçok renkli çalışmayı insanlara sunabilirim.Şayet bu hayallerim ile başarılı olabilirsem,Eyfel kulesinin dibinde uzun ince bir yoldayım,Barselona’da oy gelin veya Tac Mahal arka fonlu herhangi bir farklı eser seslendirmem işten bile değil.Dünya’ya açılarak hayalimi ve projemi daha da genişletebilirim.Bununla ilgili rekor denemeleri bile yapabilirim.Mesela Ağrı dağı’nın zirvesini gitarıyla çıkan ilk müzisyen olabilirim. Hayallerimi gerçekleştirene kadar bu yolda yolcuyum’’ ifadelerini kullandı.

‘’Herşey Yolunda’’ Tüm Digital Platformlarda Yayında!

Mervan Tuzcuoğlu ‘nun Herşey Yolunda parçası Kınay Production etiketiyle tüm digital platformlarda yerini aldı. Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkısı yükselişe devam ediyor.

Şimdiden yeni şarkının hazırlıklarına başlayan Mervan Tuzcuoğlu farklı klipleriyle kitlesini büyütmeye devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...