Herkese PUBG LITE!

Herkese PUBG LITE!

Her modern bilgisayarda ücretsiz oynanabilen PUBG LITE, 9 Mayıs’ta başladığı ön kayıt sürecini bugün tamamlayarak ve oyun severlere açıldı. Kısa sürede 300 bin kişiden fazla ön kayıt alan PUBG LITE artık Türkiye’de.

24 Mayıs 2019 - 05:15

9 Mayıs’ta PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS’un ücretsiz sürümü PUBG LITE’ın Türkiye ön kayıt sürecini başlatan PUBG Corp, 21-22 Mayıs tarihlerinde ön indirmeye açılmıştı. Ve bugünden (23 Mayıs) itibaren, PUBG LITE resmi olarak Türkiye’ye iniş yaptı.

22 Mayıs’a kadar ön kayıt yaptırarak, oyun içi yeni sürpriz eşyalar kazanan oyunseverler, e-postalarına gelen ürün kuponlarını bugünden (23 Mayıs'tan) itibaren oyuna giriş yaparak kullanabilecekler.

Her modern PC ve dizüstü bilgisayar için #herkesePUBGLITE

Türkiye’de milyonlarca oyuncuya sahip olan Battle Royale türündeki oyunda, bir adaya paraşütle inen 100 oyuncu, buldukları eşya, silah ve mühimmatı kullanarak hayatta kalmaya çalışıyor. Son hayatta kalanın kazandığı PUBG LITE, her modern PC ve dizüstünde ücretsiz olarak oynanabilecek. Bugünden itibaren https://lite.pubg.com/tr/download/ adresinden oyunu indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Haritalar

PUBG LITE’ta seçebileceğiniz 3 farklı harita ve bir de Antrenman Modu mevcuttur. PUBG LITE’ta yer alan haritalar; Erangel, Miramar ve Sanhok. Her bir haritanın farklı özelliklere sahip olması, oyuncuların farklı bir oyun stili ve taktikle oynamasını gerektirir. Hangi haritanın oyun tarzınıza en uygun olduğunu bulmak için, farklı haritaları keşfedebilirsiniz. Antrenman Modu, oyundaki çeşitli öğelere alışmanıza olanak sağlar.

Perspektifler

Oyun stilinize ve tercihinize göre, oyunda 2 farklı perspektif seçebilirsiniz: Üçüncü Şahıs Perspektifi ve Birinci Şahıs Perspektifi.

Modlar

Tek başınıza ya da bir takımın parçası olarak oynayabilirsiniz. Squad oynamak istiyorsanız, takım arkadaşlarınızdan zorlu anlarda yardım talep edebilirsiniz ve daha taktiksel bir şekilde rakip ile karşı karşıya gelirsiniz.

Ayrıca “solo-squad” modunda da oynamaya karar verebilirsiniz,

·        Solo – Tek başınıza oynayın, 99 solo oynayan rakibe karşı.

·        Squad – 4 kişiden oluşan bir grupla oynayın, 3 arkadaş ile ya da rastgele oyuncular ile 24 diğer Squad rakibe karşı.

·        Solo-squad – Tek başınıza oynayın, diğer solo ya da squad oyunculara karşı.

Her modern PC ve dizüstü bilgisayarda oynanabilen oyun, sistem gereksinimleri sebebiyle #herkesePUBGLITE sloganıyla yola çıkarken, oyun için minimum ve tavsiye edilen gereksinimler ise aşağıdaki listede yer alıyor.

Min. Sistem Gereksinimi            Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimi       

İşletim Sistemi                 Windows 7/8/10 64 bit                  Windows 7/8/10 64 bit 

İşlemci                                Intel Core i3 2,4 GHz                      Intel Core i5 2,8 GHz     

Bellek                                  4 GB                                                     8 GB     

Grafik işlemci                   Intel HD Graphics 4000  NVIDIA GeForce GTX 6600 veya AMD Radeon HD 7870

Depolama alanı               4 GB     

DirectX sürümü               DirectX 11          

PUBG LITE hakkında daha fazla bilgi almak için Facebook, Twitter ve Instagramhesaplarını ve #herkesePUBGLITE etiketini takip edebilirsiniz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...