Hizmete Devam Başkan Bozdağ!
Reklam

Hizmete Devam Başkan Bozdağ!

Gazeteci-Yazar Zeki Demir, Pazarcık Belediyesi Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, İlçeye kazandırdığı yeni yerler ve kazandıracağı değerlerle adından sıkça söz ettiren belediye başkanlarından biri olmayı başarırken ilçenin yıllardır yaşadığı su sorununu kökten halletmek için önemli bir projeye imza attı.

31 Mayıs 2018 - 08:45

Gazeteci Demir kaleme aldığı köşesinde;

“Kahramanmaraş’ın hem merkezi hem de ilçeleri gittikçe gelişiyor. Kahramanmaraş merkezin gelişmesi hiç kuşkusuz Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’un eseridir ve yaptığı çalışmalar Kahramanmaraş’ı zirveye taşımaktadır.

Hem istihdam açısından hem de hizmet bakımından Kahramanmaraş birçok büyük ili geride bırakarak gelişimini sürdürüyor ve gücüne güç katmaya devem ediyor. Kahramanmaraş’ın merkezi gelişirken, ilçeleri de gelişmeye devam ediyor.

Bunun en büyük örneği Pazarcık ilçesidir. Bundan önceki yıllarda gidilmeye tenezzül bile edilmeyen ilçe statüsünden çıkan Pazarcık, şimdilerde ise cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Benim Pazarcık Belediyesi’ne tek bir sözüm var o da hizmetin hakkını verdiğidir! Yakup Hamdi Bozdağ liderliğinde büyük atılımlar yapan ilçe, şu anda birçok ilçeyi geride bırakarak inanılmaz değişimlere maruz kaldı.

Pazarcık ilçesinde yaşanan değişimlere ve Yakup Hamdi Bozdağ’ın ilçeye yaptığı yeniliklere biraz değinmek istiyorum. Başkan Bozdağ tarafından yapılan onca güzel proje var ki, köşeye sığmayacak. Ama ben dikkat çekici en güzel projeleri köşeme taşımak istiyorum.”

KÖŞENİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x