Huawei SmartSite, endüstriyel tasarım Oscar’larını kazandı
Reklam

Huawei SmartSite, endüstriyel tasarım Oscar’larını kazandı

Huawei’in SmartSite kablosuz dağıtım çözümü, endüstriyel tasarımda, Almanya’nın iF ve Reddot ödüllerini kazandı. Ödüller, sanatsal ve kullanışlı tasarımının yanı sıra işlevselliği de göz önünde bulundurarak SmartSite’a verildi. SmartSite, alan sensörlerinin bağlantısını sağlamak için tek bir tuşla alan sayısallaştırmasını gerçekleştirmenin kolay bir yolu olarak nitelendiriliyor.

13 Nisan 2018 - 02:44

Huawei’in SmartSite çözümü, telekom alan yönetimi senaryolarında uygulanıyor. SmartSite, kablosuz sensör kurulumu yoluyla alan sayısallaştırması sayesinde alanların görünür, yönetilebilir ve kolaylıkla optimize edilebilir olması için tasarlandı.

 

95 ülkede 250’den fazla projeye hizmet

Huawei’in alan yönetimi çözümü, 95 ülkede 250’den fazla projeye hizmet veriyor. Birçok küresel operatör için akıllı alan yönetimi sağlayan çözüm, müşterilerin güvenini ve desteğini kazanıyor. Huawei, montaj verimliliğinden insan odaklı tasarıma kadar yenilik yapmaya, görünüm ve yapısal tasarımda, müşterilerine yüksek kaliteli alan yönetimi araçları sunmaya devam ediyor. Hızlı alan sayısallaştırması sayesinde telekomünikasyon şebekesi, kablosuz veri merkezlerinden alan verilerinin toplandığı görünür ve yönetilebilir bir hale geliyor. Bu, enerji ağının hassas yönetimini destekliyor ve sürekli bir ticari başarı sağlıyor.

 

İki tasarım ödülü

Huawei Network Energy Product Line Pazarlama Bölümü Başkanı Li Junpeng, “SmartSite çözümü, bu yıl sektörün önde gelen iki tasarım ödülünü art arda kazandı. Bu, ürünlerimizin tasarım ve kalitesinin sektör tarafından ciddi bir şekilde onaylanması anlamına geliyor. Müşterilerimize daha iyi akıllı alan yönetimi hizmeti sunmak için ürünlerimizin işlevini ve görünümünü iyileştirmek için Ar-Ge’ye yatırım yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editöre not: IF ve Reddot ödülleri Almanya'nın önde gelen endüstriyel tasarım ödülleridir. IF ödülü, iF Industrie Forum Design tarafından her yıl verilmektedir. Reddot ödülü, Design Zentrum Nordrhein Westfalen tasarım enstitüsü tarafından verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...