İki Rektör Niyaz Can ve Fadıl Hoca bir araya geldi
Reklam

İki Rektör Niyaz Can ve Fadıl Hoca bir araya geldi

II. Türk Dünyası Uluslararası Sosyo-Ekonomik Stratejiler Kongresi ve VI. Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kongresi’ne katılmak üzere Antalya’da bulunan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadıl Hoca ile bir araya gelerek bir süre görüştü.

31 Ekim 2019 - 18:25

Avrupa’da Türkiye Türkçesiyle eğitim veren tek üniversite olan Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadıl Hoca ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mensur Nuredin ile kongre kapsamında bir araya gelen KSÜ Rektörü Can, üniversitelerarası işbirliği konularını görüştü.

İki üniversite arasındaki işbirliğinin tesis edilmesinin önemine vurgu yapan Rektör Can, KSÜ olarak eğitim, bilim ve teknoloji alanındaki tecrübelerin karşılıklı olarak paylaşılması ve insanlığa hizmet edecek yeni çalışmalar ortaya konulmasını önemsediklerini ve bu amacı taşıyan her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Üniversitelerin mevcut durumlarına ilişkin değerlendirmeler yapılan görüşmede eğitim, bilim ve teknoloji alanlarında yeni yaklaşımlar üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, görüşme neticesinde ikili işbirliği yürütülmesi konusundaki ortak temenni dile getirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x