İl Emniyet Müdürü İnci’den iade-i ziyaret

İl Emniyet Müdürü İnci’den iade-i ziyaret

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Doğan İnci Türk Hava Kurumu Kahramanmaraş Şubesine iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Şube Başkanı Hacı Hançerli Emniyet Müdürü İnci’yi kurum kapısında karşıladı.

17 Ocak 2018 - 04:34

Ziyarette Denetleme Kurulu Başkanı ve Valilik Yazı İşleri Müdürü Ali Yurdagül, Yönetim Kurulu Üyeleri Gazeteci Yazar Abdurrahman Akbaba, Osman Balakhan hazır bulundu.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette İnci’ye THK’nun faaliyetleri hakkında Şube Başkanı Hacı Hançerli tarafından bilgi sunuldu. Aynı zamanda emekli ilçe özel idare müdürü Hançerli yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi:

THK, ulu önder Atatürk’ün direktifleri ile “İstikbal Göklerdedir” ifadesinin bir eseri olarak Cumhuriyetin ilk yıllarında 16 Şubat 1925 tarihinde Türk Tayyare Cemiyeti adı ile kurucuları o dönemin meclis üyeleri ve Diyanet İşleri reisinin de kurucuları arasında bulunduğu Türk Hava Kurumunun kurulduğunu, savaş uçağı üretmek amacıyla kurulan kurumun uçak fabrikası kurduğunu sonradan fabrikanın kapatıldığını ifade etti. Şu anda kurum havacılığın gençlere tanıtılması açısından okullarda model uçak kursları açıldığını bu yıl toplum destekli polis şube müdürlüğü COGEP Projesi kapsamında model uçak kursu açıldığını, ayrıca Genel merkez tarafından ücretsiz olarak paraşüt yamaç paraşütü, planör, yelken kanat kursları açıldığını, ayrıca Türk Hava Kurumu Uzay ve Havacılık Üniversitesi kurularak pilot yetiştirildiğini ifade etti.

Emniyet Müdürü Doğan İnci ise yaptığı kısa konuşmada “15 Temmuz FETÖ olayı göstermiştir ki Cumhuriyetin kurumlarına sahip çıkılması, İllegal yapılanmalara kesinlikle müsaade edilmemesi gerektiğini ifade etmiştir.”

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İl Emniyet Müdürü Doğan İnci,“K.Maraş THK şubesinin kamu kurum niteliğinde tertipli ve düzenli bir THK şubesi ile karşılaştığını, bu vesile ile Şube Yönetim Kuruluna teşekkür ederim” dedi.

THK Şube Başkanı Hacı Hançerli de İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’ye yönetim kurulu olarak ziyaretten duyulan memnuniyeti ve teşekkürlerini ifade etmiştir. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...