‘İlk Adımı Sen At’ Funky Mix Versiyona Yapay Zeka İlhamı

‘İlk Adımı Sen At’ Funky Mix Versiyona Yapay Zeka İlhamı

Söz ve müziği Kenan Doğulu’ya ait “İlk Adımı Sen At” ile müzik listelerini alt üst eden Cornetto, bu kez de şarkının düzenlemesini VEYasin’in yaptığı Funky Mix versiyonuyla gençleri aşka çağırıyor. VEYasin tarafından hazırlanan İlk Adımı Sen At Funky Mix versiyonunda Türkiye’de ilk kez yapılan yapay zeka ürünü melodisinden bir bölüm de yer alacak.

08 Ağustos 2017 - 18:43

Her yaz yepyeni hitlerle gençleri aşk dolu bir yolculuğa çıkaran Cornetto, söz ve müziği Kenan Doğulu’ya ait “İlk Adımı Sen At” şarkısıyla büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Kenan Doğulu, şimdi de yayınlandığı günden itibaren müzik listelerinde üst sıralardaki yerini koruyan “İlk Adımı Sen At” şarkısının VEYasin Funky Mix’ini dinleyicisiyle buluşturuyor. Bu versiyon içinde bir sürprizi de barındırıyor. Türkiye’nin ilk yapay zeka ürünü melodisininbir bölümü,bu özel çalışmada yer alıyor.

 

Hazırlıkları 14 Şubat Sevgililer Günü’nde başlayan projede Cornetto, gençlere sevdikleri ve sevgililerine açıldıkları şarkıları #yılınguzelligi hashtag’i ile Twitter üzerinden sorarak biriktirdi. Gençlerin istek parçalarından aldığı ilhamla karışık bir seçim yaparak şarkıları Google’ın yapay zeka programına yükleyen Cornetto, Türkiye’nin ilk yapay zeka tabanlı melodisini hayata geçirdi. Kenan Doğulu daVEYasin ile hazırladığı “İlk Adımı Sen At” Funky Mix versiyonunda, müziğin bir bölümünüyapay zekadan esinlenerek oluşturdu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x