İlk Aşkın Hikâyesi “Delidolu" Netflix’te Yayında!

İlk Aşkın Hikâyesi “Delidolu" Netflix’te Yayında!

2014 yılında Pena Yayınları tarafından genç okurlarla buluşan “Delidolu” kitabı Netflix tarafından sinemaya uyarlandı. İki gencin heyecan dolu aşk hikayesini anlatan “Delidolu” filmi online dizi-film izleme platformu olan Netflix’te genç sinemaseverleri bekliyor.

11 Temmuz 2018 - 20:44

Genç-yetişkin romanlarıyla başarı elde eden yazar Beth Reekles’in kaleme aldığı kitap, Vince Marcello’nun senarist ve yönetmenliğinde filme çevrilirken, filmin başrollerinde genç ve yetenekli oyuncular Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney yer alıyor.

Pena Yayınları tarafından kitapseverlerle, Netflix tarafından ise sinemaseverlerle buluşan "Delidolu" lisedeki en çekici oğlanla arasındaki yasak aşk yüzünden en yakın arkadaşıyla ilişkisi tehlikeye giren Elle’in hikayesini anlatıyor.


Film Hakkında:

Elle Evans'in ilk öpücük heyecanını, lisedeki en çekici oğlan Noah Flynn ile yaşar ancak ufak bir problem var: Noah, Elle’in en yakın arkadaşının ağabeyidir ve arkadaşlık kurallarına göre böyle bir yakınlaşma kabul edilemez. Elle için, kurallara uymak ya da kalbinin sesini dinlemek arasında bir seçim yapma zamanı gelir.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak Sahiplerine Teslim Edilecek”
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak...