İnek çalarken suçüstü yakalandı

İnek çalarken suçüstü yakalandı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından inek çalan şahıs suçüstü yakalandı, yakalanan şahsın geçmiş tarihte koyun ve keçi çaldığı da ortaya çıktı.

26 Eylül 2018 - 13:09

Alınan bilgilere göre, Boğaziçi mahallesinde devriye görevi yapan polis ekipleri, bir ihbar ile hareket edip iki şahsı bir inekle yaya olarak gitmekte iken yakaladı. Şahısların yapılan sorgusunda ineğin Üngüt mahallesinde bir ahırdan çalındığı tespit edildi. İneğini teşhis eden vatandaş,  polis ekiplerinden teslim aldı. İneği çaldığı tespit edilen 54 yaşındaki

Ahmet D. ve yanındaki E.D. yakalanarak gözaltına alındı. Admet D.'nin hırsızlık suçlarından kaldı olduğu ve 3 yıl 6 ay kesilmiş hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı. Yapılan polis sorgusunda,  Şüpheli Ahmet D.'nin Fevzipaşa Mahallesinde bir Kuran Kursu bahçesinden de tel örgüyü keserek 1 keçi ve 1’de koyun çaldığı ortaya çıktı. Hırsızlık anı Kamera görüntüsüne yansıdı. Ahmet D. suçunu itiraf etti. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheliden Ahmet D. tutuklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi