İşadamı Arıkan son yolculuğuna uğurlandı
Reklam

İşadamı Arıkan son yolculuğuna uğurlandı

Kahramanmaraş’ın tanınmış işadamlarından Ömer Faruk Arıkan’ın oğlu İşadamı Hacı Mehmet Arıkan bir süredir tedavi gördüğü İstanbul Amerikan Hastanesinde hayatını kaybetti. İşadamı Arıkan’ın Naaşı dün Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın da katıldığı cenaze töreninin ardından Şeyhadil Mezarlığında toprağa verildi.

16 Mayıs 2017 - 15:10

Kahramanmaraş’ta tekstil sektörünün öncüsü ve öncesinde ilk çırçır fabrikası kuran işadamlarından biri olan Hacı Mehmet Arıkan’ın uzun süredir tedavi gördüğü İstanbul Amerikan Hastanesinde vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Kentin tanınmış genç işadamlarından Alişan Arıkan’ın ağabeyi olan ve Arsan Tekstil Şirketler Grubunun kurucusu ve ortağı olan Hacı Mehmet Arıkan’ın cenazesi Kahramanmaraş’a getirildi. Dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Arıkan’ın naaşı gözyaşları arasında Şeyhadil’de aile mezarlığında toprağa verildi.

İşadamı Arıkan’ı sevenleri yalnız bırakmadı. Cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri M. Uğur Dilipak, İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Devlet eski Bakanı Ali Doğan, KMTSO Onursal Başkanı Mehmet Balduk, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze töreninde aile mensuplarının ve İşadamı Alişan Arıkan’ın bitkin olduğu gözlendi. Ailenin cenaze taziyelerini Arcan Center’de kabul edeceği bildirildi. (HABER-FOTO: YAŞAR ERİKLİ)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x