"İspat etsinler, istifa etmeye hazırım"
Reklam

"İspat etsinler, istifa etmeye hazırım"

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, önceki gün CHP Grup Başkanvekili Özgür Özer’in yolsuzluk açıklamaları ve Cumhuriyet Gazetesinin haberine sert tepki gösterdi. Çeleğen; “Haberler ve açıklama asparagas, bin TL haram para yediğimi ispatlasınlar bütün şerefimle söylüyorum istifa etmeye hazırım” dedi.

25 Şubat 2018 - 18:04

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özer’in açıklamaları ve Cumhuriyet Gazetesinin haberlerine ilişkin basın toplantısı düzenleyerek iddialara cevap verdi.

Özer Hakkında tazminat davası ve Cumhuriyet Gazetesi hakkında da tekzip yayınlatmak için hukuka başvuracağını belirten Başkan Çeleğen; ''Şahsımla ilgili Cumhuriyet Gazetesinde yer alan asparagas ve iftira dolu haberler gördük. Sevgili arkadaşlar ben Ekinözü'nde doğdum ve büyüdüm. Ekinözü'nde 36 Yıllık devlet memurluğum var. Tabi ki, 2014 yılında rabbim bize bu hizmeti nasip eyledi.Öncelikle sizlerde dahil, siz değerli basın mensuplarımız, her hangi bir vatandaşımız Ekinözü ilçemizde bir kamuoyu yoklaması yapsın. Ben Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi mezunuyum. Vatandaşlar eğer ki Nursi Çeleğen, Bin Lira haram para yer derse, Yarın bu görevimden istifa ederim sizlere söz veriyorum'' dedi.

Başkan Nursi Çeleğen, ''İlçemizde Ş.Ö. adında bir şahıs var ki şu an bizdede bir dilekçesi var. Biz göreve gelmeden önce bu şahıs Ekinözü Belediyesinde 4 dönem hesap işleri müdürlüğü yapmıştır. Ekinözü'nde görev yapan tüm belediye başkanlarımızı çeşitli iftiralarla şikayet etmiştir. Bu şahıs biz göreve geldikten sonra tekrar beni buraya müdür olarak al dedi. Bende seni kesinlikle müdür olarak alamam dedim. Bu şahıs ondan sonra bizi hem Kahramanmaraş valiliğimize hem de İç İşleri Bakanlığımıza 50-60 sayfalık dilekçe ileşikâyet etti. Bu şikâyetler içerisinde çok büyük iftiralar var. Şuan fazla şey söylemek istemiyorum şu anda hukuki süreç devam ediyor. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu hiç kimseye kalkan olmaz. Hiç kimseninde gözünün yaşına bakmaz. Bizim bu söylenen iddialar ile ilgili müfettişler gelmiştir. Böyle bir kamu zararı bulunmamaktadır. Bu sadece bir iftiradır. Biz inşallah Cumhuriyet Gazetesinide, CHP Grup Başkanvekilini de Mahkemeye vereceğiz.” Diye konuştu.

Ekinözü Belediye Başkanlığı olarak ne Cumhurbaşkanı ne de İçişleri Bakanı ne de partilerine zarar verecek en küçük harekette bile bulunmadığına dikkat çeken Çeleğen; "36 YIllık devlet memurluğum var. Nursi Çeleğen Ekinözü Belediyesinden Bin Lira Haram Yer diyen olursa şerefimle temin ediyorum ki istifa edeceğim. Bizde bu Gazeteyi iftiralarından dolayı mahkemeye vereceğiz'' diyerek sözlerini tamamladı.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x